Διακρίσεις και μετάλλια στο τραμπολίνο για τον σύλλογο Ερατώ Ξάνθης!

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η προπονητική χρονιά για τον Α.Σ. “Ερατώ” Ξάνθης, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να κατακτά ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στον τελικό αγώνα τραμπολίνο β’ και δ’ Περιφερειών της Ε.Γ.Ο.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας Καβάλας. Συμμετείχαν αθλητικοί σύλλογοι από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι διακρίσεις των αθλητών της Ξάνθης είναι οι εξής:

Χρυσό μετάλλιο στο διπλό μίνι τραμπ κατέκτησε η ομάδα των κοριτσιών της κατηγορίας παγκορασίδων β’ (8-10 ετών), που αποτελείται από τη Νάγια Μπατσάκη, την Ιωάννα Κράββαρη, τη Μάρθα Κουκουδέτσου και την Πολυχρονία Κίσσα.

Στο ατομικό του ίδιου αγωνίσματος, ο Τουμπάν Ρετζέπ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Νάγια Μπατσάκη το χάλκινο μετάλλιο.

Στο μεγάλο τραμπολίνο, που είναι και ολυμπιακό άθλημα, ο Τουμπάν Ρετζέπ κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο, κρατώντας τις επιδόσεις του και τις προσδοκίες σε υψηλό επίπεδο.

Στο ίδιο αγώνισμα η ομάδα των Παγκορασίδων β’ (Νάγια Μπατσάκη, Ιωάννα Κράββαρη, Μάρθα Κουκουδέτσου και Πολυχρονία Κίσσα) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Από τα κορίτσια της κατηγορίας παγκορασίδων α’ (11-12 ετών), πέρασε στον τελικό η Ελευθερία Τασελαρίδου και κατέκτησε την 6η θέση. Επίσης, αγωνίστηκαν η Εμπλιούκ Νιλ που ήρθε 10η και η Μπεϊζά Τσαούσογλου που ήρθε 13η.

Εξαιρετικά πήγε και ο Γιώργος Σπανός που είχε αγωνιστεί τον Απρίλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που έγινε στην Αθήνα, κατακτώντας στο διπλό μίνι τραμπ την 6η θέση και στο τραμπολίνο την 7η θέση.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου επιθυμεί να εκφράσει θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια κα Λαρίσα Σερτάκοβα και στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν τις προσπάθειες και την επόμενη χρονιά με επιτυχίες! Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος θα συνεχιστεί και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ τα τμήματα αρχαρίων και μαζικού αθλητισμού θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι σε όλους“, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.