Με συμμετοχή και απο τις τρεις πόλεις της Θράκης το Scouting Camp του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πάνω απο 250 παιδιών απ’ όλη την Μακεδονία, την Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των δοκιμαστικών του “Scouting Camp” της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από 250 παιδιά από την Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τις Σέρρες, την Χαλκιδική, την Φλώρινα, τα Γρεβενά, τα Γιάννινα, την Άρτα, την Κατερίνη, την Καρδίτσα και άλλες περιοχές συγκεντρώθηκαν στην αθλητική εγκατάσταση του Θόδωρου Τζιόλα στη Θεσσαλονίκη για να αξιολογηθούν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Ελευθεριάδης μαζί με τον επικεφαλής scouting Γιώργο Αμανατίδη και τους προπονητές Δημήτρη Μαυρογενίδη, Σωκράτη Κοψαχείλη, Τάσο Θέο, Φώτη Παπαπαναγή και με την βοήθεια των προπονητών της Σχολής Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και του Τεχνικού Διευθυντή της και παλιού προπονητή της Ξάνθης Γιάννη Γούναρη αξιολόγησαν όλα τα παιδιά διαπιστώνοντας ότι υπάρχει πολύ ταλέντο.

Τα παιδιά που ήταν γεννημένα από το 2001 έως το 2006 χωρίστηκαν σε γκρουπ και πέρασαν από πολλά τεστ για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα οι προπονητές. Η δεύτερη φάση των δοκιμαστικών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με τους αγώνες. Τα παιδιά τα οποία θα ξεχωρίσουν θα κληθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη για να αξιολογηθούν εκ νέου.

Στα παιδιά που ξεχώρισαν με την παρουσία τους ήταν και αρκετά απο την Θράκη, που θα κληθούν να δώσουν το παρών στο δεύτερο σκέλος των δοκιμαστικών και να μεγαλώσουν την Θρακιώτικη…παροικία που υπάρχει στην Ακαδημία των “ερυθρόλευκων”.