«Κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες», λέει ο Χρήστος Κατραντζής

«Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε τις δηλώσεις του στα εξειδικευμένα sites του υγρού στίβου ο θρακιώτης πρωταθλητής Χρήστος Κατραντζής, μετά τα μετάλλια που κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Άλλωστε αυτό το πρωτάθλημα ήταν η πρόβα ενόψει του Ρίο.

Ωστόσο ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού διευκρινίζει ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του: «Η προετοιμασία μου τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει πάει όπως ήθελα. Βασικά δεν έχουν βγει οι χρόνοι που περίμενα με βάση την προπόνηση που είχα κάνει. Όμως, ο στόχος της διετίας επετεύχθη».

Ο στόχος ήταν η παρουσία στο Ρίο: «Θα βρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες έστω και με τη σκυτάλη, η οποία είναι πολύ δυνατή και μπορεί να βρεθεί ακόμη και στον τελικό. Εκεί ονειρευόμαστε να είμαστε».

Όσο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα; «Το πανελλήνιο πρωτάθλημα προσφέρεται για δυνατές κούρσες. Ψάχνω για κάποια καλύτερη κούρσα στο άμεσο μέλλον».

Τέλος, δεδομένης της απογοήτευσής του ότι δεν πήγαν καλά μέχρι τώρα τα πράγματα για τον ίδιο, όπως τα σχολίαζε τουλάχιστον, ο Χρήστος Κατραντζή είπε στο aquaplanet: «Δεν ξέρω τι φταίει. Θα κάτσω να το συζητήσω με τους προπονητές μου και όλο το τιμ. Κοιτάζουμε να είμαστε υγιείς ενόψει του Ρίο».