Τζάμπα πανηγύρια για τον Πετροδημόπουλο και την παρέα του! Αδυνατεί να ανέβει στην Basket League ο Φάρος Κερατσινίου…

Μία εβδομάδα πριν, στον Φάρο Κερατσινίου του Ξανθιώτη μπασκετμπολίστα Χρήστου Πετροδημόπουλου πανηγύριζαν την άνοδο στην Α1 Κατηγορία. Η ομάδα άξια κατέκτησε εντός των αγωνιστικών χώρων την άνοδο, έχοντας μάλιστα μια μαγική χρονιά που την έφερε να αγωνίζεται ακόμα και στον τελικό του Κυπέλου Ελλάδος.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο Φάρος Κερατσινίου αδυναμεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 και την θέση του θα πάρει ο Προμηθέας Πατρών. Ο Φάρος φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις για το πρωτάθλημα της Basket League. Η ομάδα δείχνει να βαδίζει προς το άγνωστο με το τοπίο να είναι κάτι παραπάνω από θολό.

Σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα, οι παίκτες της ομάδας είναι έτοιμοι να φύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Παρά τις εκκλήσεις  για βοήθεια δεν φαίνεται να υπάρχει ανταπόκριση και όλα δείχνουν πως ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία, αν και άξια κατέκτησε την άνοδο.

Από αυτήν την κατάσταση είναι έτοιμη να επωφεληθεί η ομάδα που αποκλείστηκε από τον Φάρο στα μπαράζ ανόδου, ο Προμηθέας Πατρών που μέχρι πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΓΑΣ Κομοτηνή και της Ασπίδας Ξάνθης στην Β’ Εθνική.

Οι Αχαιοί έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 ξεκινώντας από την θέση του προπονητή πριν περάσουν στην ενίσχυση του ρόστερ. Τα ονόματα των Χάρη Μαρκόπουλου και Θανάση Σκουρτόπουλου είναι αυτά που ακούγονται πιο έντονα όσον αφορά το ποιος θα καθίσει στο τιμόνι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1.