Κοντά στην απόκτηση του Καρασαλίδη για τα μετόπισθεν η Ξάνθη!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τέταρτης μεταγραφής της βρίσκεται η ΠΑΕ Ξάνθη που σύμφωνα με πληροφορίες απο την Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αμυντικό του Ηρακλή Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Ο Καρασαλίδης το συμβόλαιο του οποίου λήγει την 1η Ιουλίου, είναι πολύ ζεστός για να συνεχίσει στην ομάδα της Ξάνθης, καθώς τα δεδομένα στην ομάδα του Ηρακλή δεν είναι και σε πολύ κατάσταση με τον 25χρονο Θεσσαλονικιό κεντρικό αμυντικό να θέλει να συνεχίσει σε μα ομάδα που θα του παρέχει όσα χρειάζεται για να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Δεδομένα μια τέτοια ομάδα είναι η Ξάνθη, με τον Καρασαλίδη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι ο ένας εκ των δύο στόπερ που αναζητά η Ξάνθη για την συγκεκριμένη θέση, για να καλύψει τα κενά που άφησαν οι Γούτας, Καρυπίδης και Φάρκας, και να αποτελέσουν μαζί με τους Λισγάρα, Χατζητερζόγλου αλλά και Φλίσκα τα στόπερ της ομάδας.

Ο γεννημένος στις 3 Μαϊού του 199 αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του  απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, παρότι έγινε επαγγελματίας το 2010 δεν αγωνίστηκε ποτέ με τα “ασπρόμαυρα” καθώς είχε παραχωρηθεί δανεικός σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Το 2011 έμεινε ελεύθερος και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πανσερραϊκού οπού μετά απο δύο καλές σαιζόν πήρε μεταγραφή για τον Άρη.  Στον Άρη θα μείνει μόλις για έξι μήνες για να ακολουθήσει η παρουσία του για έξι μήνες στον Πανηλειακό και εν συνεχεία μία σαιζόν με τη Νίκη Βόλου στην Super League, ενώ απο το περασμένο καλοκαίρι ανήκε στον Ηρακλή οπού πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις σημειώνοντας και ένα τέρμα.