Δημοσίευμα «προβιβάζει» τον Χρήστο Γκράνα από την Football στην Super League!!!

Την άνοδο του κομοτηναίου διαιτητή Χρήστου Γκράνα στην Super League προαναγγέλει με ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα του Σπορ FM, υποστηρίζοντας ότι η «ομάδα Γκιρτζίκη έχει ήδη κάνει τα πρώτα σχέδιά της σχετικά με τους ρέφερι που θα κόψει ή θα προωθήσει».

Σύμφωνα με ρο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ανεξάρτητα λοιπόν από το αν καταψηφιστεί ή όχι ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της νυν διοίκησης στη Γ.Σ. της 24ης Ιουνίου και παρότι επίκεινται οι εκλογές του Οκτωβρίου, θα προχωρήσει κανονικότατα η αξιολόγηση των διαιτητών και η κατάρτιση των πινάκων της Σούπερ Λίγκας για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η νυν διοίκηση σκέφτεται να ρίξει στο τραπέζι και το χαρτί της αύξησης των διαιτητών της μεγάλης κατηγορίας στους 30 (από 25 που είναι σήμερα)!

Μάλιστα φέρονται να έχουν ήδη γίνει και τα πρώτα σχέδια επί χάρτου για τις προσθαφαιρέσεις ονομάτων στον σχετικό πίνακα. Το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Οι πληροφορίες λένε ότι είναι στον αέρα 2+1 πολυσυζητημένοι διαιτητές της περιόδου που μόλις τελείωσε. Το μέλλον του Καλογερόπουλου (που βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του στο ματς με την ΑΕΚ) ακούγεται στην ΕΠΟ ότι είναι δυσοίωνο, αφού δύσκολα θα παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Για τη θέση του λέγεται πως προορίζεται ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.
Οι Παππάς και Κουκουλάκης, δύο διαιτητές που έχουν ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, είναι αυτή τη στιγμή στο 50-50 για την παραμονή στους πίνακες. “Κομμένος” θεωρείται ο Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία (που μάλλον πληρώνει ότι προέρχεται από ΕΠΣ της αντιπολίτευσης, αλλά και ότι δεν πειθάρχησε στις «κατευθύνσεις» που φέρεται να είχε δεχτεί στα γραφεία της ΕΠΟ και δεν διέκοψε το ματς ΠΑΟ-Ατρόμητος για υβριστικά συνθήματα).
Εκτός πινάκων πιθανότατα θα βρεθεί και ο –παραγκωνισμένος- Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά. Για τη θέση του προαλείφεται ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο.  Τον ίδιο δρόμο, αυτόν του «κοψίματος», αναμένεται να ακολουθήσει και ο Πειραιώτης Ηλίας Σπάθας και ο συντοπίτης του Τσαμούρης φέρεται να ετοιμάζεται να τον διαδεχτεί.
Εκτός λίστας λέγεται πως θα βρεθούν και οι Γιάχος και Τζήλος. Ερωτηματικό ακούγεται πως υπάρχει δίπλα στα ονόματα του Σερραίου Φωτιάδη και του Δημητρόπουλου από τη Φθιώτιδα (για αυτόν εκκρεμεί και το θέμα της δικαστικής εμπλοκής του)».

Από την άλλη, το ρεπορτάζ συμπληρώνεται από τα εξής: «Υπό προώθηση στη Σούπερ Λίγκα από την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων στην ΕΠΟ φέρονται να είναι οι εξής διαιτητές της δεύτερης κατηγορίας: Κορδολαίμης (από την Ανατολική Αττική που έχει και εκλογές σε λίγες ημέρες…), Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), Φουκάκης (Ηρακλείου –μία ΕΠΣ που θεωρείται αμφιταλαντευόμενη αυτή τη στιγμή όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις Τζώρτζογλου…), Γκράνας (Θράκης), Τίκας (Καρδίτσας), Πουλημάς (Κέρκυρας), Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)».