Η Μπαρτσελόνα έρχεται στην Θράκη για να αναζητήσει εδώ τα νέα της αστέρια!!! Όλες οι λεπτομέρειες…

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Το όνειρο πολλών παιδιών της περιοχής μας να νιώσουν για λίγες ημέρες ως Μέσι ή  Νεϊμάρ έφτασε. Και που ξέρουν; Μπορεί να είναι τα επόμενα παιδιά που θα αναδείξει η «Μασία», η θρυλική σχολή της Μπαρτσελόνα.

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα και ξεκινά από την Θράκη με ένα καμπ προετοιμασίας, στο οποίο μικροί ποδοσφαιριστές θα μπορούν να επιδείξουν  τις ποδοσφαρικές τους δεξιότητες μπροστά στους προπονητές του καταλανικού συλλόγου, να δεχθούν τις συμβουλές και να προπονηθούν για μερικές ημέρες υπό τις οδηγίες τους. Και που ξέρουν; Μπορεί να είναι οι τυχεροί (ή για την ακρίβεια οι ικανοί) που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους και ενδεχομένως θα αποτελέσουν τα νέα αστέρια μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Για να το πούμε με απλά λόγια, τα φημισμένα καμπ των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα έρχονται στην Θράκη. Για δύο εβδομάδες μέσα στον Ιούλιο θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων της Ξάνθης και εκεί, μέσα από καθημερινές προπονήσεις, οι μικροί θρακιώτες ποδοσφαιριστές θα έχουν για συνολικά δύο πενθήμερους κύκλους να πραγματοποιούν καθημερινά διπλές προπονήσεις με το επιτελείο της Μπάρτσα αλλά και να παρακολουθήσουν μαθήματα θεωρίας και πρακτικής.

Το καμπ των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα στην Θράκη (FCBESCOLA/BarcelonaCamps) απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, όχι μόνο αγόρια αλλά και κορίτσια. Ήδη έχει υπάρχει μια πρώτη σχετική ενημέρωση στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής, από τον Έβρο, την Ροδόπη και φυσικά την Ξάνθη, καθώς και στους γειτονικούς νομούς Καβάλας και Δράμας, αλλά θα ακολουθήσουν ακόμα πιο αναλυτικές ενημερώσεις.

Παράλληλα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThrakiSportS, ετοιμάζονται και άλλα χάπενινγκς με αφορμή την έλευση ουσιαστικά της Μπαρτσελόνα στην περιοχή μας. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες για αυτήν την μοναδική παρουσία στην περιοχή μας, αλλά και την ξεχωριστή ευκαιρία που θα έχουν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές από την Θράκη να συμμετάσχουν στο καμπ της Μπάρτσα και να νιώσουν μέλη της σπουδαίας ακαδημίας της.