Αναζητούνται από την ΕΣΠΕΘΡ διοργανωτές για τα φετινά περιφερειακά τουρνουά μπιτς βόλεϊ του Πανελληνίου Εφήβων – Νεανίδων

Η Ε.Ο.ΠΕ. έχει εκδώσει την Προκήρυξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2016 για τις Κατηγορίες, Εφήβων-Νεανίδων (Κ 19).

Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας στους τελικούς του Πρωταθλήματος Beach Volley Εφήβων-Νεανίδων Κ19, που θα γίνει 5-7 Αυγούστου 2016 στην Αττική.

Οι τελικοί της Περιφέρειας θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016 και η ΕΣΠΕΘΡ με ανακοίνωσή της καλεί τα σωματεία της δύναμής της να γνωστοποιήσουν αν υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από αυτά, μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτη, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley Juniors Regional (OPEN ή FINAL), σε συνεργασία με την Ένωση Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Για την καλύτερη ενημέρωση, η ΕΣΠΕΘΡ μέσω της ιστοσελίδα της επισυνάπτει την φόρμα έγκρισης, καθώς και το συνοπτικό συμφωνητικό ανάληψης ανεξάρτητης διοργάνωσης.  Οι αναλυτικοί όροι συνδιοργάνωσης θα κοινοποιηθούν, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ. Παράλληλα, στο blog της Ένωσης έχει αναρτηθεί και η προκήρυξη της διοργάνωσης, ενώ για κάθε επιπλέον πληροφορία και συνεννόηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Ένωση Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.