Mαθαίνουν τους αντιπάλους από την Θεσσαλονίκη οι ΑΕ Κομοτηνής, ΓΕΑ, Νίκη Αλεξανδρούπολης και Νέα Βύσσα

Παρά τις αντιδράσεις των σωματείων, ιδίως της Θεσσαλονίκης, στην απόφαση για διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε τέσσερις ομίλους και μοιράσματος των ομάδων της Θεσσαλονίκης στον όμιλο όπου μετέχουν αυτές της Θράκης και εκείνον όπου μετέχουν εκείνες της Κεντρικής Ελλάδος, η ΕΟΠΕ αποφάσισε να προχωρήσει στον καταρτισμό των ομίλων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή, η ΕΟΠΕ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη την κλήρωση για την τοποθέτηση των ομάδων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στους ομίλους όπου θα μετέχουν στην Α2 Ανδρών και Γυναικών.

Συγκεκριμένα, στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους του νότου και στθις 18:00 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ στην Θεσσαλονίκη θα γίνει η κλήρωση για τους δυο ομίλους του Βορρά, όπου θα μάθουν τους αντιάλους τους οι ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕ Αλεξανδρούπολης από την Α2 Ανδρών και οι Νίκη Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Νέας Βύσσας από την Α2 Γυναικών.

Την ίδια ώρα δημοσιεύθηκε και η προκύρηξη των πρωταθλημάτων που περιέχει των διαχωρισμό των ομίλων όπως έχει αποφασιστεί από την ΕΟΠΕ. Μπορείτε να την δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.