Photos: 65 κλικ απο την παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή στην Ξάνθη και την Ακαδημία του Ζυγού

Ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν γονείς, ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας και αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ηρακλή Ζυγού, για την εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού με την παρουσία ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών που αγωνίστηκε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο Βασίλη Χατζηπαναγή.

Ο “Βάσια” η αν προτιμάτε ο “Νουρέγιεφ” των Ελληνικών γηπέδων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ηρακλή αλλά και να τους διδάξει κάποια απο τα “μυστικά” του δείχνοντας τους και κάποιες τρίπλες του και πως μπορούν να τις κάνουν και αυτοί.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υπεύθυνος των καμπ του Βασίλη Χατζηπαναγή σε όλη την χώρα Νίκος Φράγκος, που μίλησε για το ποιος είναι ο Βάσια και τι έχει καταφέρει στην καριέρα του, ενώ για τα σπουδαία επιτεύγματα του θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου παίχτηκε και ένα σχετικό βιντεάκι.

Πέρα απο τις ομιλίες και την μικρή επίδειξη που πραγματοποιήθηκε, ακολούθησαν φωτογραφίες με τον Βασίλη Χατζηπαναγή με μικρούς και μεγάλους να σπεύδουν να φωτογραφηθούν αλλά και να πάρουν ένα αυτόγραφο σε μπάλες, φανέλες ακόμα και απλά χαρτάκια. Ενώ στην συνέχεια η ομάδα του Ζυγού βράβευσε τον Χατζηπαναγή για την τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, βραβεύσεις που πραγματοποίησαν ο ιδρυτής της Ακαδημίας του Ζυγού Κώστας Τερζανίδης και οι δύο Αντιπρόεδροι της ΕΠΣ Ξάνθης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και Γιώργος Τριάντης, με τον τελευταίο να καλείται απο τον Νίκο Κριεζή να πει δύο λόγια  για τον Βάσια.