Γ’ Εθνική: Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας του Ορφέα Ξάνθης! Οι κατηγορίες και οι τιμές…

Απο την Τρίτη 21 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και της μεγάλης προσπάθειας του Ορφέα Ξάνθης που επιστρέφει σε Εθνική κατηγορία, και την Γ’ Εθνική, και σε αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ζήτα την στήριξη και την βοήθεια των Ξανθιωτών.

diarkeias orfeaΠάντως ο χρηματοδότης του Ορφέα Ξάνθης όλα αυτά τα χρόνια Μπάμπης Χατζημεστής γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο απλός κόσμος έχει αρκετά φτηνές τιμές ειδικά για τους απλούς φιλάθλους. Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ορφέα θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1.Απλή κάρτα αξίας 50 ευρώ. Αυτή θα μπορεί να την προμηθευτεί ο απλός φίλαθλος της ομάδας και του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου που θέλει να βοηθήσει απο το υστέρημα την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

2. Διαρκείας αλλά και είσοδο στο γυμναστήριο του ΑΟΞ στα 150 ευρώ. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται το εισιτήριο διαρκείας της ομάδας του Ορφέα συν την δυνατότητα εισόδου και εκγύμνασης στον ειδικό χώρο του γυμναστηρίου που βρίσκεται στο γήπεδο του ΑΟΞ, η προσφορά είναι ετήσια για όλο το χρόνο.

3. Διαρκείας των “υποστηρικτών” στα 100 ευρώ μηνιαίως. Όπως είχε προαναγγείλει ο Μπάμπης Χατζημεστής θα εκδοθούν και περίπου 30 κάρτες διαρκείας για τους οικονομικά επιφανείς επιχειρηματίες και όχι μόνο που θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια του Ορφέα και έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πράξουν.

Για την τελευταία κατηγορία ήδη όπως γνωρίζουμε έχουν διατεθεί 17 κάρτες, με αρκετό κόσμο του ποδοσφαίρου(και απο την μεγάλη ομάδα του Νομού τον ΑΟΞ) να έχουν ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα του Μπάμπη Χατζημεστή, με την ομάδα της Ξάνθης να βρίσκεται σε αναζήτηση και των υπόλοιπων 13 υποστηρικτών που έχουν την οικονομική άνεση και θέλουν να βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα του Ορφέα στην προσπάθεια της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τις επόμενες ημέρες μέχρι και την έκδοση των διαρκείας θα γίνει γνωστός και ο ακριβής τρόπους που θα τα προμηθεύεστε, με όσους επιθυμούν ωστόσο να μπορούν να απευθύνονται στον Μπάμπη Χατζημεστή στα καταστήματα Fresh Co και Xatzimesti SportS για να γίνετε και εσείς μέλος αυτής της μεγάλης προσπάθειας του Ορφέα Ξάνθης.