Το πρόγραμμα του τουρνουά μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή του τουρνουά Beach Handball της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του οποίου θα διεξαχθεί και το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας. Ήδη μάλιστα, οι διοργανωτές έκαναν γνωστό το πρόγραμμα των πενθήμερων συνολικά εκδηλώσεων, καθώς θα διεξαχθεί παράλληλα και όπεν τουρνουά στην παραλία της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί το πέμπτο Όπεν τουρνουά Βορείου Ελλάδας με τη συμμετοχή ομάδων από την Αλεξανδρούπολη και την περιφέρεια, αλλά και πολλά παιχνίδια ηλικιακών κατηγοριών. Η 24η Ιουνίου θα είναι και η πρώτη ημέρα διεξαγωγής του επίσημου τουρνουά με αγώνες ομίλων, ενώ το Σάββατο θα έχουμε τα ημιτελικά και την Κυριακή τους τελικούς τόσο στο τουρνουά όσο και στο κύπελλο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

22 Ιουνίου: 5ο Όπεν Τουρ 2016, τουρνουά ηλικιακών κατηγοριών.
23 Ιουνίου: 5ο Όπεν Τουρ 2016, φιλικά παιχνίδια.
24 Ιουνίου: Προπονήσεις-Αγώνες ομίλων Beach Handball Alexandroupolis 2016.
25 Ioυνίου: Αγώνες ομίλων-Ημιτελικοί Κυπέλλου Ελλάδας και τουρνουά.
26 Ιουνίου: Τελικοί Κυπέλλου Ελλάδας και τουρνουά, απονομές.

Στο χώρο του τουρνουά θα λειτουργήσουν περίπτερα με αναμνηστικά, πληροφοριών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αλλά και… περίπτερο δροσιάς. Επίσης, θα διοργανωθούν εκδηλώσεις και πάρτι, αλλά και εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 25 Ιουνίου μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.