Γ’ Εθνική: Στον αέρα ο Νέστος Χρυσούπολης! Παραιτήθηκε όλο το ΔΣ, δεν υπάρχει νέος “καπετάνιος”…

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Νέστο Χρυσούπολης, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα και τους Θρακιώτες αφού πέραν της εγκύτητας, αγωνίζονται πολλοί παίκτες από το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στην ομάδα, η οποία θα αποτελέσει αντίπαλο της Δόξας Προσκυνητών και του Ορφέα Ξάνθης τη νέα σεζόν.

Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, στην γενική συνέλευση της Τετάρτης ο πρόεδρος του συλλόγου και βασικός του χρηματοδότης Κυριάκος Τσαντίδης  δήλωσε την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας, την οποία έφτασε σε δυο χρόνια μια ανάσα από την Football League, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Το σημαντικό είναι ότι μαζί του παραιτήθηκε και σύσσωμο του ΔΣ που είχε εκλεγεί υπό την δική του προεδρία. Στην συνέλευση έσπευσαν νυν δήμαρχος αλλά και ο πρώην, όλοι είπαν καλά λόγια για την απερχόμενη διοίκηση, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, ούτε κάποιος καπετάνιος για να αναλάβει το καράβι του Νέστου, όπως επισημαίνουν και τα καβαλιώτικα μέσα.

Αυτό γεννά ασφαλώς ανασφάλεια και αγωνία για την επόμενη ημέρα στην ιστορική ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, που πέρυσι κατέκτησε την ίδια σεζόν πρωτάθλημα και κύπελλο στην ΕΠΣ Καβάλας, πρώτη θέση στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ φέτος έφτασε στην δεύτερη θέση της Γ’ Εθνικής και αν δεν υπήρχε ο οδοστρωτήρας που ονομάζονταν Άρης Θεσσαλονίκης, θα είχε ανέβει στα επαγγελματικά σαλόνια…