ΕΠΣ Θράκης: Αβέβαιη η δήλωση συμμετοχής της Δόξας Γρατινής στη μεγάλη κατηγορία

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα της Δόξας Γρατινής. Και αυτό διότι θα πρέπει να λύσει το κομμάτι της παιδικής ομάδας πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, εφόσον θέλει να συμμετάσχει σε αυτό.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα rodopisports, που υπενθυμίζει ότι η Δόξα Γρατινής πέτυχε να ξαναγυρίσει στην μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια. Ωστόσο η συμμετοχή σε αυτήν σημαίνει ότι πρέπει η ομάδα να διαθέτει και παιδική ομάδα που να μετέχει στο οικείο πρωτάθλημα, κάτι που η Γρατινή δεν διαθέτει όπως και πολλές άλλες ομάδες που προέρχονται από χωριά χωρίς μεγάλο πληθυσμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις να μην ανέβει τελικά η ομάδα στην Α1 Ερασιτεχνική παρά το γεγονός ότι το πέτυχε με αγωνιστικά κριτήρια βάσει της βαθμολογίας της, αλλά αυτό είναι κάτι που θα περάσει ίσως και δίμηνο μέχρι να ξεκαθαρίσει με τις δηλώσεις συμμετοχής.

Αφήνεται πάντως και το ενδεχόμενο να μην χρειαστούν τα παραπάνω εάν η αρμόδια αρχή βρει άλλη φόρμουλα για το παιδικό πρωτάθλημα που δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε αυτό για τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην γενική συνέλευση της άλλης εβσομάδας…