Κοντά σε συμφωνία με παίκτη της Ξάνθης η Στεάουα Βουκουρεστίου!

Φαίνεται πως ο δίαυλος Ξάνθης και Ρουμάνικου ποδοσφαίρου έχει ανοίξει για τα καλά απο την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο και έπειτα – όχι και πως παλαιότερα δεν επέλεγε παίκτες απο την Βαλκανική χώρα η Ξάνθη. αλλά πλέον γίνεται πιο έντονη και συχνή αναφορά.

Μόνο που αυτή την φορά φαίνεται πως γίνεται η αντίστροφη περίπτωση, καθώς όχι μόνο δεν πρόκειται για ενδιαφέρον του Θρακιώτικου συλλόγου για παίκτη του Ρουμάνικου πρωταθλήματος, αλλά ενδιαφέρον Ρουμάνικης ομάδας και μάλιστα της Στεάουα που είναι μια απο τις μεγάλες τις χώρας για παίκτη της Ξάνθης και μάλιστα απο τις “παλιοσειρές” της ομάδας.

Όπως αναφέρει λοιπόν σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal», έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από την ομάδα του Βουκουρεστίου για τον 27χρονο μέσο της Ξάνθης Θοδωρή Βασιλακάκη. Οι Ρουμάνοι μάλιστα έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ξανθιώτες για τον Ημαθιώτη μέσο και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί το deal κι ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Βουκουρεστίου.

Ο Βασιλακάκης θυμίζουμε πως αποκτήθηκε απο την ομάδα της Βέροιας το καλοκαίρι του 2009 και απο τότε βρίσκεται τα τελευταία 7 συναπτά έτη στην ομάδα της Θράκης έχοντας ξεπεράσει τις 140 συμμετοχές.