Γ’ Εθνική: Συμπαίκτης με τον Μανάκα στην Αγία Βαρβάρα ο Δημήτρης Δαφτσής

Στην Αγία Βαρβάρα θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Δαφτσής, γιος του προπονητή της ομάδας της ΑΕ Κομοτηνής Μανώλη Δαφτσή.

Ο 20χρονος αθλητής σπουδάζει στην Καβάλα, πέρσι αγωνίστηκε στους Πάνθηρες Καβάλας και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Αγίας Βαρβάρας (και πρώην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή) Στάθη Καμαράκη, στην οποία θα βρει τον πρώην παίκτη του ΓΑΣ Γιώργο Μανάκα, ο οποίος σπουδάζει και αυτός στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε η ΑΕ Κομοτηνής για τον Δημήτρη Δαφτσή, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Ροδόπης:

Ένα μέλος της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, ένας αθλητής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, ο Δαφτσης Δημήτρης, γιος του προπονητή μας Δαφτση Μανώλη , από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Αγίας Βαρβαρας Καβάλας.

Ο 20χρονος περιφερειακός (1,93) που σπουδάζει Διοικηση Επιχειρήσεων στη γειτονική πόλη, αποτελεί προσωπική επιλογή του Coach Στάθη Καμαρακη (γνωστό για την εξαιρετική του δουλειά σε αναπτυξιακές ηλικίες και οχι μόνο ) θα στελεχώσει το ροστερ της Αγίας Βαρβαρας, έχοντας διαγράψει μια πετυχημένη πορεία φέτος στους Πάνθηρες Καβάλας.

Ο νεαρός αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου μας.. Η οικογένεια της Α. Ε. Κομοτηνής του εύχεται ολόψυχα μια επιτυχημένη πορεία στη νέα του ομάδα..