ΕΠΣ Έβρου: Στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Χρήστος Χρηστούδης

Σε μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της ακαδημίας του προχώρησε ο Ορέστης Ορεστιάδας, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γιώργο Αραμπατζή ως πρώτο προπονητή της ομάδας. Συγκεκριμένα ένας άλλος καταξιωμένος προπονητής, ο Χρήστος Χρηστούδης, συμφώνησε να παράσχει τις υπηρεσίες του στην ακαδημία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο της εύρυθμης και σωστής λειτουργίας της Ακαδημίας του (ποδοσφαιρικής φυσικά) αλλά και αναγνώρισης της σπουδαιότητας  του έργου της, ο Ορέστης τοποθέτησε ως υπεύθυνους για το εν τέλει ποικίλο έργο που παράγεται σ’ αυτήν (ποδοσφαιρικό, αθλητικό, παιδαγωγικό, κοινωνικό), τα νεοεκλεγέντα μέλη του κ.κ. Βαϊλεζούδη,  Χαρ. Αρχοντόγλου, Χαρ. Διαμαντόπουλο και Αθ. Τσισμαλίδη.

Επίσης με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την πρόσληψη για την Ακαδημία του, του με ειδικότητα το ποδόσφαιρο καταξιωμένου προπονητή – γυμναστή  κ. Χρήστου Χρηστούδη.

Ο Χρήστος Χρηστούδης γνωστός για τις προπονητικές αλλά και παιδαγωγικές του ικανότητες και επιδόσεις , θα συντελέσει στη σχεδιαζόμενη αναβάθμιση του επιχειρούμενου έργου της Ακαδημίας καταδεικνύοντας  την ευαισθησία του Συλλόγου για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση  των σε τρυφερή ηλικία αθλητών  αλλά  και  τον  με ενότητα  συντονισμό όλων των δυνάμεων του Ορέστη  για την επίτευξη  των στόχων του».