Ανακοίνωσε Ανυφαντάκη ο Πανθρακικός! Γραπτή δήλωση Καραολάνη για την επόμενη μέρα…

Ακριβώς έναν μήνα παρά μία ημέρα μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS, που μετέφερε στο αναγνωστικό κοινό της Θράκης τις πληροφορίες που ήθελαν τον Κώστα Ανυφαντάκη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής, η είδηση επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός αλλά και δια στόματος (ή καλύτερα… χείρας) του μεγαλομετόχου της ομάδας Τάσου Καραολάνη.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού διένειμε μια γραπτή δήλωση, όπου ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με διάθεση και αυτοκριτικής, ο Τάσος Καραολάνης δηλώνει ότι η διοίκηση του ιστορικού σωματείου έμαθε από τα λάθη της και θέτοντας ως στόχο την οικονομική εξυγίανση που θα δώσει βιωσιμότητα στην ομάδα και θα εδραιώσει την παρουσία της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ζητά την στήριξη του κόσμου.

Ταυτόχρονα σχεδόν, η ΠΑΕ Πανθρακικός έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Κώστα Ανυφαντάκη. Άμεσος συνεργάτης του κ. Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Διακάκης».

Ο νέος τεχνικός του Πανθρακικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Στο νέο κύκλο που αρχίζει πλέον για τον Πανθρακικό, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας, η πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά μας είναι να δουλέψουμε σκλρά για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, φιλόδοξο, με υψηλό κίνητρο».

Η γραπτή δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανθρακικός Τάσου Καραολάνη έχει ως εξής:

Η περασμένη αγωνιστική περίοδος δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε καθένας που πονάει και αγαπάει τον Πανθρακικό. Ωστόσο, ξέρουμε πολύ καλά ότι, όπως συμβαίνει στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, χαρά χωρίς πόνο δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να «ματώνουμε» και να παλεύουμε σκληρά με όλες μας τις δυνάμεις. Εξάλλου, αυτό είναι το χρέος που εδώ και μια δεκαετία σχεδόν έχουμε αναλάβει απέναντι στην ιστορία του Πανθρακικού, τα ιδανικά που πρεσβεύει η ομάδα μας, τους φιλάθλους, τον τόπο μας!

Προχωράμε στην επόμενη μέρα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί και προσπαθώντας να γίνουμε καλύτεροι μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βασίζεται στο στόχο που έχουμε θέσει για την οικονομική εξυγίανση του Πανθρακικού, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδας μας και να καταστήσουμε εφικτή την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 ξεκινάει με την ανακοίνωση της συμφωνίας μας με τον κ. Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος αποτελεί το νέο προπονητή του Πανθρακικού. Στο αγωνιστικό επίπεδο ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, καθώς επίσης και μιας βάσης φιλόδοξων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, που θα μάχονται για την ομάδα μας σε κάθε αγώνα τα επόμενα χρόνια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σοφότεροι και με σαφείς στόχους. Ορμώμενοι από την αγάπη μας για την ομάδα, την οποία μοιραζόμαστε με καθέναν που έχει χαρεί με τις επιτυχίες του Πανθρακικού ή έχει πονέσει στις δύσκολες στιγμές.

Στην προσπάθειά μας σας έχουμε όλους ανάγκη, περισσότερο από ποτέ. Η κοινή μας αγάπη για τον Πανθρακικό, για ό,τι αντιπροσωπεύει ο πυρσός στο μέρος της καρδιάς, μας ενώνει και πρέπει να παραμερίζει ό,τι ενδεχομένως μας χώρισε με κάποιους. Το συναίσθημα αυτό είναι η κινητήριος δύναμη προκειμένου το σύνθημα «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ» να γίνει πράξη ξανά και ενωμένοι να συνεχίσουμε «την πόλη να στολίζουμε με δόξα, με δόξα και τιμές»!