A2 Ανδρών: Οι δηλώσεις του Νίκου Αντωνιάδη μετά το διαζύγιο με την Ροδίων Άθλησις

Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει από την Ροδίων Άθλησις ο Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος σε δύο χρόνια μόλις κατάφερε να συνδυάσει το όνομα με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας.

Ο Εβρίτης τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του και ευχήθηκε η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Αναλυτικά ο Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε, όπως διαβάζουμε στο volleyplanet: «Περάσανε δύο χρόνια άριστης συνεργασίας. Με συγκινητικές στιγμές, με πολλές χαρές, με πολύ προπόνηση , κούραση και εναλλαγές διάθεσης. Ήταν δύο χρονιές που θα μου μείνουν αξέχαστες.

Ήρθα σε μια ομάδα , η οποία ήταν παθιασμένη πέρυσι είχε όμως κάποια κενά που χρειάστηκε να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Με τους αθλητές, τους ντόπιος και αυτούς που ήρθαν από άλλα μέρη, είχαμε πάρα πολύ καλή συνεργασία και χημεία. Καταφέραμε μέσα σε δύο χρόνια να κάνουμε φοβερά πράγματα, φτάνοντας στα μπαράζ. Μόνο καλές αναμνήσεις έχω από τη συνεργασία μου με το Ροδίων. Είμαι πολύ τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω σε αυτό το νησί.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους παίκτες μου , που με «ανεχτήκανε» αυτά τα δύο χρόνια. Τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε όλους τους τομείς. Πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος μου σε αυτή την ομάδα και ο καθένας πρέπει να τραβήξει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κύριο Κυριακούλη. Αν δεν ήταν αυτός , δε θα μπορούσε να γίνει όλη αυτή η κατάσταση. Τον Γιώργο τον Τριχία που μας βοήθησε και ήταν κοντά μας για ότι χρειαζόμασταν.

Το Μάνο το Νικολιδάκη που έτρεξε και αυτός δύο χρόνια και ήταν κοντά μας. Τον Παναγιώτη τον Κουνάκη. Τον Στέργιο το Σαρίκα , τον φυσιοθεραπευτή μας και βεβαίως όλο τον κόσμο της ομάδας που μας παρακολουθούσε.

Είναι συγκινητική στιγμή. Όλα τα καλά κάποια στιγμή τελειώνουν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ροδίων. Πιστεύω θα την έχει. Έδειξα το δρόμο και είμαι σίγουρος ότι θα τον ακολουθήσουν. Σας ευχαριστώ και πάλι . Εύχομαι να τα ξαναπούμε».