Εντυπωσιακή παρουσία της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού στο “Vermio Soccer festival”

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ακαδημία του Ηρακλή Νέου Ζυγού συμμετείχε στο Vermio Soccer festival που διεξάγεται κάθε χρόνο στα 3-5 Πηγάδια. Με την Ακαδημία απο την Ξάνθη  να μετέχει με δύο ομάδες στην κατηγορία των Προτζούνιορ και μία στα Μπαμπίνι.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού είχαν την ευκαιρία να παίξουν απέναντι σε Ακαδημίες απο Έδεσσα, Αριδαία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και να επιστρέψουν στην Ξάνθη γεμάτα χαρά απο τις ξένοιαστες στιγμές που πέρασαν στο τουρνουά και τις ευχάριστες στιγμές με δικούς τους ανθρώπους σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Την αποστολή συνόδεψαν ο υπεύθυνος της ακαδημίας Δημήτριος Τερζανίδης μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας, ενώ το παρών έδωσε ο και ο τιμ μάνατζερ του Ηρακλή Νίκος Κριεζής. Δυναμικό παρών έδωσαν και οι γονείς των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας που επ’ ευκαιρία πέρα απο το αγωνιστικό είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν και μπαταρίες για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Μεγάλη επιτυχία πέρα απο τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή είχαμε και για τους μπαμπάδες της ακαδημίας αφού η μια από τις δυο ομάδες που κατέβασε ο Ηρακλής κατέκτησε το τουρνουά!  Με το πέρας του τουρνουά και την επιστροφή στην Ξάνθη, η διοίκηση του Ηρακλή με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους γονείς που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες  όλο και περισσότεροι ακολουθούν αυτό το ταξίδι στα 3-5 Πηγάδια.

Ευχή των ιθυνόντων του συλλόγου είναι την επόμενη χρονιά να μετέχουν ακόμη περισσότερες οικογένειες αλλά και με την βοήθεια του Θεού, ο φίλος της Ακαδημίας Ανέστης Παπαεμμανουήλ, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.