Οι συμμετοχές στο επικείμενο τουρνουά μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία  για τη διεξαγωγή σε δύο εβδομάδες του τουρνουά μπιτς χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια του οποίου θα διεξαχθεί και το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας.

Στις παραλίες της Αλεξανδρούπολης θα δώσουν το ”παρών” κάποιες από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2014 Α.Σ. Κύκλωπες Beach Boys, οι πρωταθλητές Ελλάδας του 2015 Summer O4, οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016 ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis, οι δευτεραθλήτριες Ευρώπης του 2016 Spartacus Goalbet, η πρωταθλήτρια Σουηδίας ομάδα του Γκέτεμποργκ, οι δευτεραθλητές της Μεσογειάδας 2015 της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου, η κυπελλούχος Ελλάδας του 2014 στις γυναίκες ΑΟΑ Καστοριάς και πολλοί άλλοι αξιόλογοι αθλητές και αθλήτριες.

Αναλυτικά, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι εξής ομάδες: Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Beachboys (Άνδρες), Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Γυναίκες), Spartacus Goalbet (Γυναίκες), Α.Σ. Καστοριά (Γυναίκες), ΓΑΣ Κιλκίς Ακρόπολις (Άνδρες), Summer O4 (Άνδρες), Α.Σ. Αστέρας Αλεξανδρούπολης (Άνδρες), Εθνική Ελλάδας Κ-16 σε Άνδρες και Γυναίκες, Golden Waves (Άνδρες) , B.H.C. ANIXI (Άνδρες), Waterproofs (Άνδρες), Struga (Άνδρες) από τα Σκόπια, ETAR-64 (Γυναίκες), Velico Tarnovo (Γυναίκες), Χάσκοβο (Άνδρες) από τη Βουλγαρία, η Εθνική Βουλγαρίας Κ-16 Ανδρών και Γυναικών, η Β.Η.C. Goteborg από τη Σουηδία, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου και οι Petrolina Ladies (Γυναίκες) από την Κύπρο

Επίσης, από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου θα διεξαχθεί το πέμπτο Όπεν τουρνουά Βορείου Ελλάδας με τη συμμετοχή ομάδων από την Αλεξανδρούπολη και την περιφέρεια, αλλά και πολλά παιχνίδια ηλικιακών κατηγοριών. Όλη η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.