Πρωτιά του Δουλγέρη του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στον αγώνα προς τιμήν της Αλέκας Σιούλη

Την σπουδαία Αλέκα Σιούλη που έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τη ζωή τίμησε ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με τους 1ους Αγώνες στη μνήμη της.

Η διοργάνωση, η οποία έγινε σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αποτέλεσε σημείο αναφοράς για πολλούς αθλητές, αλλά ακόμη περισσότερο για ανθρώπους που γνώρισαν, αγάπησαν, αγωνίστηκαν δίπλα στην Αλέκα Σιούλη, ανάμεσα σε αυτούς η οικογένεια της και φυσικά άνθρωποι της Παναχαϊκής, του σωματείου που εκπροσωπούσε τις τελευταίες δεκαετίες ως προπονήτρια.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή του Γιάννη Γρηγοριάδη συναθλητή της Αλέκας Σιούλη, ο οποίος παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει – ακρωτηριασμένο το δεξί πόδι και αναπηρία στο δεξί χέρι – συμμετείχε στα 1.500 μ. βετεράνων, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη της Σιούλη.

Στα αγωνιστικά εξαιρετική ήταν η παρουσία του Κομοτηναίου σπρίντερ των ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής Ιωάννη Δουλγέρη που κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 100μέτρα ανδρών. Πολύ καλή ήταν η παρουσία και των τριών έτερων αθλητών απο την Κομοτηνή, του Γιώργου Λεπίδα των ΠΑΣ Πρωταθλητών σε 100 και 200 μέτρα αντίστοιχα του Αντώνη Λαγουδάκη του ΠΑΣ Ρήσσου Κομοτηνής επίσες στα 100 και 200 μέτρα αντρών και τις Θεοδώρας Κουτσουράκη του ΠΑΣ Ρήσσου στα 400 μέτρα γυναικών.