Πρωτιά για τους Παλαίμαχους του ΑΟΞ στο τουρνουά της Αλεξάνδρειας(+photos)

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ στο τουρνουά φιλίας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, με τους παλαίμαχους του ιστορικού ΑΟ Ξάνθης να κατακτούν την πρώτη θέση.

Στο πρώτο ματς οι Ξανθιώτες επικράτησαν με 2-1 των Παλαιμάχων Αιανής Κοζάνης χάρις τα τέρματα των Μάκη Σαμαρά και Γιάννη Δημητριάδη, ενώ στο δεύτερο αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας κατακτώντας την πρώτη θέση του τουρνουά φιλίας που διοργάνωσε η ομάδα των Παλαίμαχων Αλεξάνδρειας.

palaimaxoi aox trapeziΓια την ομάδα της Ξάνθης ο Νίκος Κριεζής(τον βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία να παραλμβάνει το κύπελλο) παρέταξε την ομάδα του στο πρώτο ματς με τους Αναστασόπουλο, Τουργαίδη, Πανίδη, Σαμαρά Χρ., Ζαπρόπουλο, Κουρή, Μοσχίδη, Βιλανάκη, Αβραμίδη, Σαμαρά Μ. και Δημητριάδη

Ενώ στο δεύτερο ματς για την ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Μουστάκης, Μουξιός, Καρασερίδης, Ανθόπουλος, Τσετινές, Μοσχίδης, Φεράτογλου, Ματζαρίδης, Αβραμίδης, Σαμαράς Μ. και Λαζαρίδης.

Πάντως οι Παλαίμαχοι της Ξάνθης αποδείχτηκαν δυνατοί όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός, στο τραπέζι που ακολούθησε απο τον σύλλογο της Αλεξάνδρειας σε ταβέρνα στο Νέο Πρόδρομο Ημαθίας.