Μία ημέρα ρεπό το δώρο του Αστυνομικού Διευθυντή για την πρωτιά της Ροδόπης στην Αστυνομιάδα!

“Το κύπελλο θα κοσμεί προθήκη στο γραφείο του διευθυντή σας”, είπε ενθουσιασμένος ο διευθυντής αστυνομίας Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης, σηκώνοντας μαζί με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Νικόλαο Μενεξίδη, το κύπελλο που κατέκτησαν στο πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας οι αστυνομικοί της Ροδόπης.

Είναι η πρώτη διάκρισή τους στην επτάχρονη παρουσία τους στα γήπεδα, ως αστυνομικοί. Η διάκριση εορτάστηκε δεόντως και επισφραγίστηκε με τη βράβευση τους, στο αστυνομικό μέγαρο Κομοτηνής.  Όπως είναι γνωστό το παράρτημα Β. Ελλάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε στην Χαλκιδική πριν δύο εβδομάδες την “Αστυνομιάδα”, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ανδρών και γυναικών αστυνομικών – αθλητών.

Πρόκειται για αγώνες καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου και πετοσφαίρισης μεταξύ ομάδων αστυνομικών από όλη την Ελλάδα. Η Ροδόπη στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Β. Ελλάδα. Η συνέχεια θα δοθεί σε μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο στην Βουλιαγμένη, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας της διεύθυνσης αστυνομίας Ροδόπης και της νικήτριας ομάδας  Νοτίου Ελλάδας.

Μία παραπάνω ημέρα ρεπό έδωσε στους αστυνομικούς της ποδοσφαιρικής ομάδας ο Νικόλαος Μενεξίδης, αναγνωρίζοντας τον κόπο τους μέσα στο γήπεδο για εκπροσωπήσουν την τοπική αστυνομική διεύθυνση. Ακούγοντας αυτό το νέο οι αστυνομικοί χειροκρότησαν τον Νικόλαο Μενεξίδη και υποσχέθηκαν ότι θα φέρουν και άλλες διακρίσεις.

“Αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους αυτούς, τόσο στον προπονητή όσο και τους αθλητές. Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των υπολοίπων δράσεων της στηρίζει και αυτές, τόσο στα ομαδικά όσο και στα ατομικά αθλήματα”, επεσήμανε ο γενικός διευθυντής, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα “Χρόνος” της Κομοτηνής.

Τις ομάδες της Ξάνθης, της Δράμας, της Χαλκιδικής αλλά και της Λευκάδας στον ημιτελικό κέρδισε η ομάδα της Ροδόπης. Στα τέλη Μαΐου επικράτησε στον τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 3-1.

“Ξεκινήσαμε το Μάρτιο, τα παιδιά πραγματικά θυσίασαν τα πάντα, χρόνο χρήματα γιατί πήγαμε με δικά μας αυτοκίνητα παντού. Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τα κερδίσαμε όλα και κατόπιν φτάσαμε στη Χαλκιδική να παίζουμε στον ημιτελικό. Εκεί αντιμετωπίσαμε την αστυνομία της Λευκάδας και στον τελικό την Κέρκυρα και καταφέραμε να πάρουμε το τίτλο του πρωταθλητή Β. Ελλάδας, σε Θεσσαλία-Ήπειρο, Ιόνιο, Μακεδονία-Θράκη”, εξήγησε στον “Χρόνο” ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τσιπουργκένης.

“Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος που έρχεται στην πόλη μας γι΄ αυτό υπάρχει και μεγάλη χαρά. Προσπαθήσαμε και τις προηγούμενες χρονιές, δεν είχαμε την ίδια τύχη και τώρα τον Σεπτέμβριο θα παίξουμε με τον νικητή Ν. Ελλάδας που είναι η Βουλιαγμένη”, τόνισε ακόμα ο προπονητής.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό. Φυσικά τη νίκη των αστυνομικών, εκτός από τους συναδέρφους τους χάρηκαν ιδιαίτερα και οι πολίτες της Ροδόπης, κάτι που τόνισε με έμφαση ο προπονητής της ομάδας, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους Ροδοπίτες για τη στήριξη τους.