Γ’ Εθνική: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν με Κλειτσιώτη στον πάγκο της η Δόξα Προσκυνητών

Την πρόθεση της διοίκησης της Δόξας Προσκυνητών να συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τον Γιάννη Κλειτσιώτη στον πάγκο της έκανε γνωστή ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης, μιλώντας στην εφημερίδα “Παρατηρητής της Θράκης”.

«Κατά 99,9 %, υγεία να έχουμε πρώτα από όλα, θα συνεχίσουμε μαζί, ήδη ξεκινήσαμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Είναι ο προπονητής που μας έχει χαρίσει τόσες χαρές, μας ανέβασε στην Γ΄εθνική και δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς αυτόν», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Δόξας Προσκυνητών.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων μετά την απώλεια του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης για το πρόσωπο του προπονητή, ωστόσο ο ίδιος έκλεισε τα αυτιά του, επέμεινε στις επιλογές του και δικαιώθηκε.

Σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος της Ροδόπης γρήγορα ενθουσιάζεται και γρήγορα απογοητεύεται. Σχόλια αρνητικά υπήρξαν και στο πρόσωπο του Κλειτσιώτη, κάποιων παιχτών αλλά και στο δικό μου. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και στο τέλος αποδείχθηκε ότι οι επιλογές μας ήταν σωστές και δικαιωθήκαμε εκ του αποτελέσματος. Οπότε δικαιώσαμε και αυτούς που έκαναν τους δύστροπους και τους δύσκολους και τους περιμένουμε και τη νέα χρονιά να τους δώσουμε και άλλες χαρές. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε για αυτήν την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά υπερέβαλαν τον εαυτό τους φέτος όπως και ο προπονητής. Έτσι μέσα από πολλές αντίξοες συνθήκες επιτύχαμε τον στόχο μας».