Γ΄Εθνική: Ανανέωσε και συνεχιζει σε νέο πόστο ο Βασίλης Στοάκης

Την πρώτη χρονιά τον γνωρίσαμε ως πρώτο προπονητή και ως τον άνθρωπο που έφερε την άνοδο της ΑΕ Κομοτηνής στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα της Κομοτηνής. Φέτος η διοίκηση της ΑΕ Κομοτηνής ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του προσφέροντας του νέα θέση και νέα καθήκοντα.

Ο Βασίλης Στοάκης θα είναι ο νέος Team Manager της ΑΕ Κομοτηνής για τη νέα αγωνιστική χρονιά και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών, προπονητικού τιμ και διοίκησης. Επίσης θα είναι αυτός που θα ενημερώνει τα ΜΜΕ και θα έχει συνεργασία με χορηγούς και φορείς. Επίσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα είναι και αυτός που θα μιλάει με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για να προσπαθήσει να αποσπάσει την υπογραφή και τη συνεργασία με αυτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για την ανανέωση με τον Βασιλη Στοάκη.

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασιλη Στοάκη στο πόστο του Team Manager. Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας τις ικανότητες του σε όλους τους τομείς αναβάθμισε τον ρόλο του Βασιλη, προκειμένου να αποτελέσει συνδετικό κρίκο μεταξύ αθλητών, προπονητών και διοίκησης και να συνεχίσει την αρμονική συνεργασία με χορηγούς, ΜΜΕ και τοπικούς φορείς.