Ακόμη δύο μετάλλια για τον Κατραντζή, ο απολογισμός των Θρακιωτών την 2η μέρα στο Πανελλήνιο κολύμβησης

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα το 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών-γυναικών που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Μετά τα δύο ασημένια μετάλλια την πρώτη μέρα ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής(θυμηθείτε ΕΔΩ) συνέχισε με μετάλλια και την δεύτερη μέρα, και μάλιστα πάλι εις διπλούν. Πιο συγκεκριμένα ο Ξανθιώτης πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στα 200 μέτρα ελεύθερα με χρόνο 1:51:18, ενώ πανηγύρισε ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο στην σκυτάλη καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στα 4χ100 με την ομάδα του Ολυμπιακού,πέρα απο τον Κατραντζή οι υπόλοιποι της σκυτάλης που τερμάτισε πίσω απο τον Εθνικό  με 3:21:15 ήταν οι Γιοβάνοβιτς, Αλυφαντής και Χρήστου.

Απο εκεί και πέρα είχαμε έντονη παρουσία στις κατηγορίες των γυναικών. Στα 400 μέτρα μικτή ατομική η κορασίδα κολυμβήτρια του ΝΟ Αλεξανδρούπολης Ελένη Ξενιτοπούλου πραγματοποίησε καλή παρουσία στον πρωινό προκριματικό καταλαμβάνοντας την 12η θέση με χρόνο 5:20:83. Καλή ήταν και η παρουσία της έτερης κορασίδας του ΝΟΑ που έτρεξε στα 50 μέτρα πεταλούδα γυναικών καταλαμβάνοντας την 39η θέση με χρόνο 31,28.

Καλή παρουσία είχαν όμως τα κορίτσια του ΝΟΑ και στην σκυταλοδρομία οπού στις δύο κορασίδες προστέθηκαν και οι Παγκορασίδες Κωνσταντίνα Πανταζίδου και Δήμητρα Λεοντίδη, ίσως στην πιο νεανική ομάδα στα 4χ100 ελεύθερο  της σκυτάλης με τις Εβρίτισσες να καταλαμβάνουν την 12η θέση με χρονο 4:23:80.