Αιχμές στην ΑΕ Κομοτηνής για τη μη συγχώνευση αφήνει ο ΓΑΣ! Η επίσημη τοποθέτηση του ιστορικού συλλόγου…

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε θέση στα όσα έγιναν και κατέληξαν τελικά στη μη συνένωση του τμήματος μπάσκετ με αυτό της ΑΕ Κομοτηνής, όπως είχε αποφασιστεί και όλα έδειχναν ότι θα συνέβαινε μετά και από την συενική συνέλευση της περασμένης Δευτέρας.

Η διοίκηση του ΓΑΣ επιρρίπτει τις ευθύνες σε «ξαφνική ομολογουμένως απόσυρση του ενδιαφέροντος για συνεργασία από μέρους της ΑΕ Κομοτηνής, δύο μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία». Πάντως, κάνει λόγο για «φίλο σωματείο της πόλης» και εύχεται καλή συνέχεια τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή έχει ως εξής:

Η οικογένεια και το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ.΄΄ΚΟΜΟΤΗΝΗ΄΄, εκφράζει τη λύπη του για την αρνητική κατάληξη της προσπάθειας για συνεργασία μεταξύ του Γ.Α.Σ. και της Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στα τμήματα καλαθοσφαίρισης.
Οι επαφές και οι διεργασίες τον τελευταίο καιρό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα αθλητικά δεδομένα της πόλης και κορυφώθηκαν με τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Δευτέρα 6 Ιουνίου, όπου παρευρέθηκαν και οι εκπρόσωποι της Α.Ε.Κομοτηνής.
Μετά από συζήτηση δύο και πλέον ωρών επισφραγίσαμε τη θέληση για συνεργασία, καταθέτοντας μάλιστα και τα ονόματα που θα αποτελούσαν το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Η προσπάθεια αυτή όμως έλαβε άδοξο τέλος με την ξαφνική ομολογουμένως απόσυρση του ενδιαφέροντος για συνεργασία από μέρους της Α.Ε.Κομοτηνής, δύο μόλις ημέρες μετά τη συμφωνία.
Η αγωνιστική πορεία συνεχίζεται, πλησιάζουμε άλλωστε στο τέλος της φετινής προπονητικής περιόδου, ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή συνέχεια και τη νέα χρονιά στο φίλο σωματείο της πόλης.

Το Δ.Σ.