Παραδοχή Βουκουρεσλή για «ανθρωποφαγία» και «εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις» στον Εθνικό

Επίσημη παρέμβαση, μέσω της σελίδας που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Μανόλης Βουκουρεσλής. Η παρέμβαση έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Με αυτήν εξηγούσε τον λόγο που η μέρα που είχε ξημερώσει ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον σύλλογο, του οποίου ηγήθηκε τις τύχες για δύο χρόνια και… εγκατέλειψε στο έλεος του Θεού εντελώς αιφνιδιαστικά πέρυσι.

Μάλιστα, για πρώτη φορά δημόσια έκανε λόγο για «εγωισμούς, εσωστρέφεια, ανθρωποφαγία και εμφυλιοπολεμικές διαθέσεις», εντός του ιστορικού συλλόγου, χωρίς πάντως ίχνος αυτοκριτικής στην δήλωσή του για τις δικές του προσωπικές ευθύνες σε σχέση με την δημιουργία των προαναφερθεισών καταστάσεων και κυρίως σε σχέση με την μη αποτροπή τους, ζητώντας πάντως από όλους να στηριχθούν όσοι εξελέγησαν στο δύσκολο έργο τους για έναν καλύτερο Εθνικό που θα αλλάξει σελίδα.

«Η νέα Διοίκηση θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις. Πρώτα πρώτα να διαφυλάξει την ΕΝΟΤΗΤΑ, να διαχειριστεί το δυσεπίλυτο πρόβλημα των χρεών του ΤΑΑ και να διατηρήσει το αθλητικό κέντρο “Κώστας Χριστοφορίδης”. Ταυτόχρονα θα κληθεί να αξιοποιήσει μεγάλες ευκαιρίες όπως η διαχείριση προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των μεγάλων επενδύσεων που θα γίνουν στην περιοχή και η δρομολόγηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου», σχολίασε στην παρέμβασή του ο Μανόλης Βουκουρεσλής.