Γ’ Εθνική: Ερωτηματικό η επόμενη ημέρα στον ΓΑΣ Κομοτηνή μετά το ναυάγιο της συνένωσης

Ένα μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η επόμενη ημέρα στον ΓΑΣ Κομοτηνή, μετά το ναυάγιο που είχαν οι συζητήσεις με την ΑΕ Κομοτηνής για συνένωση των δύο ομάδων.

Αρκετών παικτών τα συμβόλαια λήγουν και δεν είναι γνωστό το πόσοι θα μείνουν, δεδομένου του ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι ή φοιτητές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους ή από άλλες γειτονικές πόλεις και απλά αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα του ΓΑΣ. Επίσης υπάρχουν και οι έφηβοι της ομάδας που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις και ενδέχεται να περάσουν σε άλλη πόλη, όπως ο Γιώργος Μανάκας πέρσι, ο οποίος πέρασε στην Καβάλα και αγωνίζεται πλέον στην Αγία Βαρβάρα.

Ερωτηματικό επίσης παραμένει το τι θα κάνει και ο αρχηγός της ομάδας Κίμωνας Λεχούδης, ο οποίος πέρσι ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει αλλαγή προπονητή, καθώς ο Κώστας Ντίνας θα αποχωρήσει φέτος από τα γήπεδα και σαν προπονητής για προσωπικούς λόγους. Ήδη τα ονόματα των Φώτη Ζάντζα και Θέμη Κουκοβινου ακούγονται για τον πάγκο του ΓΑΣ, με τους υπεύθυνους της ομάδας πιθανότατα να ψάχνουν και για κάποια άλλη λύση.

Τέλος ερωτηματικό παραμένει για το αν θα γίνει και νέα Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί η επόμενη ημέρα στην ομάδα. Επίσης ενώ η τελευταία συνέλευση ήταν εκλογοαπολογιστική τελικά δεν έγιναν εκλογές.