“Έκρηξη” Πανόπουλου στην συνάντηση των 11 «Φοράμε παντελόνια κάποιοι ή δεν φοράμε;»

Διχογνωμία στις 11 ομάδες έφερε η απόρριψη του αιτήματος για επαγγελματική διαιτησία. Βλέποντας ότι κάποιοι διστάζουν να τηρήσουν τη δέσμευση να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα, ο Πανόπουλος εξερράγη όπως μετέδωσε το sport-fm.

Τριγμούς στην ομάδα των 12 (που εν τω μεταξύ έγινε ομάδα των 11 καθώς στη συνάντηση της ΒΙΑΜΑΡ δεν υπάρχει εκπρόσωπος της Βέροιας) έφερε η απόρριψη του αιτήματος για επαγγελματική διαιτησία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κι ενώ το θέμα ήταν πως οι ομάδες θα αντιδράσουν στην άρνηση της ΕΠΟ να δεχθεί την πρότασή τους, ο Χρήστος Πανόπουλος, εξερράγη. Έχοντας προαναγγείλει ότι σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα για επαγγελματική διαιτησία οι ομάδες δεν θα κατέβουν στο προσεχές πρωτάθλημα, ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας διαπίστωσε ότι πολλές απ’ αυτές είναι διστακτικές στο να μείνουν πιστές στη δέσμευσή τους. Άλλωστε, οι ρήτρες που υπάρχουν είναι όντως αυστηρές και οι ποινές που προβλέπονται για μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα είναι εξοντωτικές.

Έχοντας εξασφαλίσει ωστόσο τη συγκατάθεσή τους όταν έκανε τη συγκεκριμένη εξαγγελία και βλέποντας τους εκπροσώπους των ομάδων να κάνουν πίσω στη σημερινή συνάντηση ο Πανόπουλος αντέδρασε έντονα. Φέρεται μάλιστα να ρώτησε χαρακτηριστικά: «Δηλαδή φοράμε κάποιοι παντελόνια ή δεν φοράμε». Πάντως οι τόνοι έπεσαν στη συνέχεια και η κουβέντα συνεχίστηκε, με κάποιες από τις ομάδες να προτείνουν την έκδοση ανακοίνωσης και γενικώς η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το αν θα τηρηθούν οι πρώτες εξαγγελίες ή θα αναζητηθεί εναλλακτικός τρόπος αντίδρασης.

Πάντως το στραβό κλίμα ήταν εξ’ αρχής με την απουσία της Βέροιας αλλά και την καθυστέρηση παραγόντων να βρεθούν στη συνάντηση(θυμηθείτε ΕΔΩ)