Απίστευτο συμβάν στην Κομοτηνή – Κοιμόταν ανυποψίαστος με 7.000 μέλισσες στο σπίτι του

Είναι από αυτά τα παράδοξα που δεν φαντάζεσαι ότι μπορεί να σου συμβούν, κι όμως συνέβη, όταν ο ιδιωτικός υπάλληλος σε ταβέρνα της Κομοτηνής επέστρεψε κουρασμένος στο σπίτι του κι έπεσε να κοιμηθεί. Ευτυχώς που έκλεισε την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του.

Όπως μας πληροφορεί φιλικό του πρόσωπο, ο γείτονας από την απέναντι πολυκατοικία είδε να κυκλοφορεί στην κουζίνα του ένα τεράστιο μελίσσι με 7.000 μέλισσες. Άρχισε να τον καλεί στο τηλέφωνο για να τον ενημερώσει αλλά ο ύπνος ήταν βαρύς και δεν απαντούσε. Ειδοποιήθηκε η μητέρα του και ο αδελφός του ενώ ο γείτονας ενημέρωσε μελισσοκόμο για να δουν πως θα τις απομακρύνουν.

Οι μέλισσες είχαν περάσει από το στόμιο του απορροφητήρα μέσα στο σπίτι. Ο ειδικός στα μελίσσια έφτασε και τις μάζεψε μέσα σε κυψέλη, οπότε όταν τελικά ξύπνησε ο ανυποψίαστος ένοικος όλα είχαν τελειώσει και είδε μόνο δύο μέλισσες να κυκλοφορούν που κι αυτές απομακρύνθηκαν.

Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση και ετοιμότητα δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν. Η πρώτη δουλειά λοιπόν να μπει κάποια σίτα στον αεραγωγό ώστε να μην ξανασυμβεί. Όσο για το ποιος έχασε το μελίσσι είναι άγνωστο…
Πηγή: www.xronos.gr