Τρία χρυσά από Καρυπίδη και Μιχαλεντζάκη στην πρεμιέρα του διεθνούς μίτινγκ στο Βερολίνο

Τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι εβρίτες πρωταθλητές Δημήτρης Καρυπίδης και Δήμος Μιχαλεντζάκης στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης ΑμεΑ που διεξάγεται στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Το απόγευμα ο Δήμος Μιχαλεντζάκης του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης και του Ηρόδικου Κομοτηνής κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδας της κατηγορίας s9 με επίδοση 1’01″48. Μάλιστα, όπως αναφέρει το e-evros που έχει αναλάβει χορηγός επικοινωνίας του Μιχαλεντζάκη και έχει προφανώς άριστη ενημέρωση, αυτή ήταν 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των κατηγοριών στο συγκεκριμένο αγώνισμα και φυσικά έπεται συνέχεια με την συμμετοχή και σε άλλα αγωνίσματα το προσεχές τριήμερο.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Καρυπίδης είχε κατακτήσει από την πλευρά του δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 200 μέτρα ελεύθερο και ύπτιο της κατηγορίας S1. Στα 200μ. ελεύθερο σημείωσε χρόνο 6:25:98 που συνιστά μάλιστα ατομικό ρεκόρ 11 δευτερόλεπτα κάτω από τον χρόνο που είχε μέχρι σήμερα, ενώ και στα 200μ. ύπτιο κολύμπησε σε 6:29:41 σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ 7 δευτερόλεπτα κάτω από τον προηγούμενο χρόνο του.