Το σχόλιο της Βίκυς Περιβολοπούλου για το Βαλκανικό Τουρνουά και την σύσταση της Μεικτής Θράκης

Στο γεγονός ότι δόθηκε η ευκαιρία στις αθλήτριες να αγωνιστούν κόντρα σε σημαντικές γυναίκες ποδοσφαιριστές στάθηκε η αρχηγός της Μεικτής Θράκης, Βίκυ Περιβολοπούλου, σχολιάζοντας το Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο οποίο έλαβε μέρος.

Παράλληλα, η παίκτρια – προπονήτρια της Ροδόπης ’87 μιλώντας στην εφημερίδα «Χρόνος», τόνισε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα για το ποδόσφαιρο της περιοχής το γεγονός ότι συστάθηκε Μεικτή Θράκης. «Ήμασταν εκεί από το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο παίξαμε και τους δύο αγώνες το Σάββατο. Κοιτάξαμε να στείλουμε ό,τι καλύτερο είχαμε από τις ομάδες, και ηλικιακά και εμπειρικά, αν και το τουρνουά έγινε σε δύσκολη περίοδο εξεταστικής για τις φοιτήτριες. Πιστεύω σταθήκαμε ωραία, αν και κατεβήκαμε για πρώτη φορά σαν μικτή, με μόλις δύο προπονήσεις».

Η Βίκυ Περιβολοπούλου συμπλήρωσε: «Ήταν μία πολύ καλή κίνηση για το ποδόσφαιρο της Θράκης. Οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης διοργάνωσαν το τουρνουά για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή και γενικότερα στην Ελλάδα. Κάλεσαν και ομάδες από τα Βαλκάνια, για να δείξουν τη δυναμική που έχουν αυτές οι χώρες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Για εμάς ήταν φοβερή εμπειρία, γιατί μερικές αθλήτριες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά γυναίκες ποδοσφαιριστές που ήταν ένα επίπεδο παραπάνω από εμάς. Δόθηκε στα κορίτσια η ευκαιρία να παίξουν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».