Η επισημοποίηση από την ΑΕ Κομοτηνής του τέλους των συνομιλιών για τη συνένωση με τον ΓΑΣ

Με μία ανακοίνωση 137 λέξεων η ΑΕ Κομοτηνής επισημοποίησε αυτό που πρώτο το ThrakiSportS είχε γράψει από το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή το ότι η συνένωση με τον ΓΑΣ Κομοτηνή δεν θα προχωρήσει, μία εξέλιξη που κανείς δεν φανταζόταν μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΓΑΣ την περασμένη Δευτέρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ΑΕ Κομοτηνής έχει ξεκινήσει ήδη από το πρωί τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ενώ επισημαίνεται ότι «το ταξίδι συνεχίζεται με στόχο και οδηγό την ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα του μπάσκετ».

Πάντως το τμήμα μπάσκετ των κιτρινόμαυρων της Κομοτηνής, παρά την αποτυχία της συνένωσης εύχεται καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα στον ΓΑΣ Κομοτηνή, με τον οποίο τελικά αντί να πορευτούν μαζί θα είναι και πάλι αντίπαλοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Καμία αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από την πλευρά του ΓΑΣ Κομοτηνή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής έχει ως εξής:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την διακοπή των συνομιλιών με τους ιθύνοντες του συμπολίτη ΓΑΣ “ΚΟΜΟΤΗΝΗ” για την δημιουργία μίας και ΕΝΙΑΙΑΣ ομάδας μπάσκετ που θα πρεσβεύει την Κομοτηνή πανελλαδικώς.

Η μη ύπαρξη ώριμου έδαφους για μία τέτοια συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τελεσφoρήσει αυτή η σκέψη που είχε ξεκινήσει και από τις δύο πλευρές εδώ και μήνες…

Εμείς από το πρωί της Πέμπτης 9 Ιουνίου ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την δημιουργία του ρόστερ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και την συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας και παράλληλα ευχόμαστε στον συμπολίτη ΓΑΣ καλή πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα…

Το ταξίδι συνεχίζεται με στόχο και όραμα και οδηγό την ανιδιοτελή μας αγάπη για το άθλημα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για το καλό του μπάσκετ της πόλης μας!

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής