ΕΠΣ Θράκης: Ο Σάββας Αϊβάζης νέος προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Μετά την άνοδο της Δόξας Προσκυνητών στην Γ’ Εθνική, ευνοήθηκε και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που ήταν πρώτος επιλαχών και ανέρχεται στην Α1 Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης με φιλοδοξία να ξαναχτιστεί η ομάδα που μέχρι πριν δύο χρόνια πρωταγωνιστούσε στο τοπικό πρωτάθλημα κατακτώντας το νταμπλ.

Η ομάδα του Ιάσμου είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της σεζόν 2014-2015 λόγω οικονομικών δυσκολιών και υποβιβάστηκε στην Α2 Κατηγορία όπου αγωνίστηκε φέτος, ωστόσο φαίνεται ότι αυτά δεν υφίστανται πλέον και έτσι οι άνθρωποί του έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν με πολλές φιλοδοξίες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στον πάγκο της θα κάθεται ένας έμπειρος προπονητής, ο Σάββας Αϊβάζης που έχει ταυτίσει βέβαια το όνομά του με τον Πανθρακικό αλλά και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, τον οποίο είχε ανεβάσει μέχρι και τα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Την περσινή σεζόν είχε επιστρέψει στην ομάδα του Κοσμίου, αλλά είχε καθίσει στον πάγκο του για μόλις τρια παιχνίδια ενώ πρόπερσι επιχείρησε να γίνει μέχρι και… σπορκάστερ, μεταδίδοντας για τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τους αγώνες του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.