Έκλεψε τις εντυπώσεις στο τραπέζι της UEFA η ΕΠΣ Ξάνθης (+photos)

Όπως συνηθίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η UEFA παρέθεσε μια μέρα πριν την λήξη των αγώνων επίσημο γεύμα προς τις ομάδες και τους φορείς που βοήθησαν στην διοργάνωση του Regions Cup που διεξήχθη στο Σαν Μαρίνο.

doro dimokritos1Από πλευράς ΕΠΣ Ξάνθης παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Τριάντης καθώς και η υπάλληλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κα Εύα Δημητριάδη που μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνη για την συγκεκριμένη διοργάνωση.  Η ΕΠΣ Ξάνθης, πέρα από την διοργανώτρια χώρα, ήταν η μόνη που προσέφερε αναμνηστικά δώρα σε όλες τις ομάδες αλλά και στον εκπρόσωπο της UEFA που ήταν ο παρατηρητής αγώνων (θυμηθείτε ΕΔΩ την απίστευτη σύμπτωση με τον παρατηρητή αγώνων) αλλά και όλης της διοργάνωσης. Τα δώρα της ΕΠΣ Ξάνθης ήταν μια προτομή του Δημόκριτου(φωτο αριστερά) καθώς και ένα βιβλίο του Νομού Ξάνθης όπου περιείχε όλα τα όμορφα τοπία.

Στον σύντομο πρόλογο του ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Σαν Μαρίνο για την άψογη φιλοξενία καθώς και την UEFA για την διοργάνωση του τουρνουά. Επίσης αναφέρθηκε ότι ο Δημόκριτος προέρχεται από τα Άβδηρα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα την μεγάλη σημασία που έχει για την Ξάνθη και την Θράκη, με τους Ευρωπαίους φυσικά να είναι γνώστες του ποιός είναι ο Δημόκριτος και να ευχαριστούν θερμά την ΕΠΣ Ξάνθης για την κίνηση τους και τα πολύ όμορφα δώρα που προσέφερε. Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης είχε και θερμό τετ-α-τετ με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Καζακστάν. Δείτε παρακάτω μερικές στιγμές απο την συνάντηση αλλά και τα δώρα που παρέλαβε η ΕΠΣ Ξάνθης απο τον Γενικό Γραμματέα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Σαν Μαρίνο.