Διαλύεται ο «γάμος» του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής λίγο πριν… τα σκαλιά της εκκλησίας

Άσχημη τροπή φαίνεται να παίρνουν τα πράγματα όσον αφορά τη συνένωση μεταξύ ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής, η οποία φαινόταν να έχει ευτυχή κατάληξη, μετά και την γενική συνέλευση του ΓΑΣ το βράδυ της Δευτέρας.

Ήδη από τη Δευτέρα, μετά τη Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ, είχαμε γράψει στο ThrakiSportS πως το όνομα της νέας ομάδας ήταν πλέον το μεγαλύτερο αγκάθι στη συνένωση, πράγμα το οποίο φαίνεται ότι τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο όλες οι ενδείξεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πάμε σε… διαζύγιο, ή για την ακρίβεια για διάλυση του γάμου λίγο πριν οι δυο πλευρές ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από καμία πλευρά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, κάτι που αφήνει μια χαραμάδα ελπίδας ότι όλα μπορούν να γίνουν και να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι την Πέμπτη να εκδοθεί μια ανακοίνωση που θα εξηγεί τα πώς και τα γιατί της μη συμφωνίας.

Πάντως, αργά το βράδυ της Τετάρτης οι Κίμωνας Λεχούδης και ο Βασίλης Στοάκης έκαναν αναρτήσεις σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από τις οποίες καταλαβαίνει κανείς ότι ο γάμος τελικά δεν θα γίνει.

Ο αρχηγός του ΓΑΣ και ένας εκ των προπονητών της ομάδας έγραψε απλά τη φράση “THE END !!!”, ενώ ο βοηθός προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής έγραψε πως “Το παλιό τελικά στο τέλος νικάει τα όνειρα… Good night and good luck”.

Όπως φαίνεται λοιπόν η συνένωση των ομάδων της Κομοτηνής δεν θα γίνει και πλέον οι δύο ομάδες θα πρέπει να κοιτάξουν η καθεμιά ξεχωριστά το αύριο, το οποίο για τουλάχιστον τη μία εκ των δύο φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο αναφορικά με τη νέα περίοδο…