Η Εθνική στην Αυστραλία, οι Βλαχοδήμος και Μήτρογλου στη… Μύκονο παρέα με τις καλλονές συντρόφους τους (+photos)

Οι υποχρεώσεις του Κώστα Μήτρογλου και του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έχουν ολοκληρωθεί και επέλεξαν τη Μύκονο και φέτος για λίγες μέρες ξεκούρασης.

Την περίοδο λοιπόν που οι συνάδελφοί τους που είχαν κληθεί στην Εθνική Ανδρών βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα φιλικά σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη, οι δυο ποδοσφαιριστές «ξεφάντωσαν» στο νησί των Ανέμων.

Το γεγονός της παρουσίας στη Μύκονο του πρώην φορ της Ξάνθης που πλέον ανήκει στον Παναθηναϊκό και του καβαλιώτη στην επιθετικού του Ολυμπιακού και νυν της Μπενφίκα δεν είναι δεν είναι βέβαια κάτι κακό.

Σε διακοπές είναι οι άνθρωποι. Ωστόσο η παρουσία τους σχολιάστηκε από αρκετούς στα social media αρνητικά, ακόμα και από τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, που σχολίασε το γεγονός της αντιπαραβολής οι μεν να είναι στην Αυστραλία με την Εθνική, οι δεν στη Μύκονο για βουτιές.

Τις φωτογραφίες από τις διακοπές των δύο ζευγαριών δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η κοπέλα του πρώην ξανθιώτη και νυν εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Άνι Μαρτίνες και αναδημοσιεύθηκαν ήδη από πλήθος άλλων μέσων ενημέρωσης…