ΕΠΣ Έβρου: Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Διδυμοτείχου ο Μπάμπης Παρασχούδης

Ο Μπάμπης Παρασχούδης κλήθηκε λίγο πριν το Πάσχα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, που είχε κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, έπειτα από την αιφνιδιαστική παραίτηση του Χρήστου Μαυράκη.

Ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε την ομάδα της ΑΕΔ στα μπαράζ ανόδου. Ασφαλώς ο στόχος ήταν η άνοδος,. αυτός δεν επετεύχθη και αυτό θεωρείται αποτυχία, αλλά ανεξάρτητα από την έκβαση των αγώνων ο Μπάμπης Παρασχούδης είχε ξεκαθαρίσει ότι η επιθυμία του είναι να παραμείνει στις ακαδημίες του συλλόγου, από όπου τον υπηρετούσε μέχρι να «αναβαθμιστεί» σε πρώτος προπονητής.

Μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ήρθε η ώρα να επισημοποιηθεί αυτή η απόφαση. Ο Μπάμπης Παρασχούδης επιστρέφει στις ακαδημίες και δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της ΑΕΔ την νέα σεζόν και η διοίκηση των πρωταθλητών της ΕΠΣ Έβρου καλείται να αναζητήσει τον νέο προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της ιστορικής ομάδας ενόψει της νέας ιδιαίτερα δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.