Το επίσημα αναγνωρισμένο από την FIBA «3 on 3 Giants» έρχεται σε 10 περιοχές της χώρας, αλλά όχι και στην Θράκη

Tο αυθεντικό “3 on 3” έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανατρέπει τα δεδομένα και σας κάνει να ξεχάσετε όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα! Ο λόγος για το “3 ΟΝ 3 GΙΑΝΤS” που όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου «ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και για πρώτη φορά οι αθλητές όλων των ηλικιών, έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FΙΒΑ)».

Ωστόσο στην Θράκη αυτό το μοναδικό αθλητικό γεγονός που συνδυάζει τη livе μουσική και σπουδαίους καλλιτέχνες με τη διασκέδαση, το “ευ αγωνίζεσθαι” και τη λατρεία για το μπάσκετ, δεν θα έχουμε τη δυνατότητυα να το απολαύσουμε. Γιατί μπορεί το σχετικό δελτίο Τύπου να κάνει λόγο για «όλη την Ελλάδα» και να αναφέρει εννιά διαφορετικές περιοχές της χώρας, αλλά από αυτές έχει αποκλειστεί η Θράκη και η Ανατολική Μακεδονία.

Το “3 ΟΝ 3 GΙΑΝΤS” ξεκινά από την Αθήνα και ολόκληρο το καλοκαίρι θα βρίσκεται στους δρόμους μεγάλων πόλεων, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Καστοριά, η Λάρισα, ο Βόλος, η Κατερίνη, το Καρπενήσι και η Λαμία, ενώ θα βρεθεί και στην Κρήτη, «προσφέροντας μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία σε αθλητές όλων των ηλικιών και ανεξαρτήτως φύλου». Ωστόσο όπως προαναφέραμε, η Θράκη, τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο δελτίου Τύπου είναι… εκτός.