Εντυπωσιακή παρουσία και έξι προκρίσεις στο Πανελλήνιο για τον Διομήδη Βιστωνίδας στα “Κραχτίδεια”

Απόλυτα θετικός ήταν ο απολογισμός του ΑΠΣ Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης στα “Κραχτίδεια” που διεξήχθησαν στην Δράμα, στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να πανηγυρίζει έξι προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και έξι μετάλλια(2 χρυσά, 2 ασημένια, 2 χάλκινα).

Εκπληκτική παρουσία είχε Γιάνης Δομάσης που πήρε δύο χρυσά στην σφαίρα Παίδων και Παμπαίδων με εντυπωσιακές ρίψεις και ατομικά ρεκόρ που του χάρισαν διπλή πρόκριση στο Πανελλήνιο. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Μιχάλης Παπούτσογλου  στα 200μέτρα Εφήβων παίρνοντας την πρόκριση στο Πανελλήνιο, στην ίδια κούρσα την πρόκριση στο Πανελλήνιο πήρε και ο Χαλέντ Χοφφάς που τερμάτισε τέταρτος.

Ασημένιο κατέκτησε και η Χρυσούλα Βασιλειάδου στα 200μέτρα Παγκορασίδων Α’, με ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στο Πανελλήνιο. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χαλέντ Χοφφάς στα 100μέτρα Εφήβων παίρνοντας την πρόκριση και αυτός για το Πανελλήνιο βελτιώνοντας αισθητά την καλύτερη του επίδοση, στην ίδια κούρσα ο Σονέρ Χασάνογλου τερμάτισε έκτος.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε επίσης και ο Κωνσταντίνος Τουρατζίδης στα 80μέτρα Παμπαίδων Α’, στην ίδια κούρσα τέταρτος κατετάγη ο Ιωάννης Δήμου  και πέμπτος ο Κωνσταντίνος Ζιντσένκο.