Έλληνας διαιτητής στον πρώτο αγώνα του Λοντίγκιν στο Euro της Γαλλίας

Από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα play offs της Super League, στο Euro της Γαλλίας. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος της ελληνικής διαιτησίας στα γήπεδα της Γαλλίας και έλαβε τον πρώτο του «διορισμό» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει την Παρασκευή (10/6).

Συγκεκριμένα, ορίστηκε το Σάββατο (11/6)  ως 4ος στο παιχνίδι του β’ ομίλου ανάμεσα στην Αγγλία και την Ρωσία, την ομάδα δηλαδή όπου τερματοφύλακας είναι ο πρώην της Ξάνθης Γιούρι Λοντίγκιν. Βέβαια, όπως ο Σιδηρόπουλος θα είναι 40ς έτσι και ο Λοντίγκιν υπάρχει μεγάλο πιθανότητα να μείνει εκτός αγωνιστικού χώρου και να κάθεται στον πάγκο, αλλά ουδείς μπορεί να γνωρίζει.

Στην αναμέτρηση αυτή διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Νικολα Ριτσόλι, βοηθοί οι Ιταλοί Λιμπερατόρε, Τονολίνι και επιπρόσθετοι οι Ορσάτο και Νταμάτο επίσης, από την Ιταλία. Αναπληρωματικός βοηθός στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι ο Δαμιανός Ευθυμιάδης. Για τον ίδιο όμιλο, την ίδια ημέρα, ο Κύρος Βασάρας ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ουαλία – Σλοβακία όπου θα σφυρίξει ο Νορβηγός Μόεν.