Τρεις παίκτες του ΓΑΣ Κομοτηνή και τέσσερις του ΑΣ Ξάνθη στους κορυφαίους όλων των εποχών στην Α2 Ανδρών!!!

Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 συμπληρώνονται 30 χρόνια στην ιστορία της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και το site basketa2.gr διοργανώνει ψηφοφορία για τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια.

Από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παίκτες του ΓΑΣ Κομοτηνή και του ΑΣ Ξάνθη. Η ομάδα της Κομοτηνής είχε τη δική της χρυσή ιστορία, αγωνιζόμενη από την περίοδο 1986-87 και για δέκα συνεχόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα, όπου φημιζόταν για την έδρα – φρούριο που διέθετε.

Η ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκε από την περίοδο 2003-04 έως και την περίοδο 2009-10, όταν και υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων (και ενώ είχε σωθεί άνετα) από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, δίνοντας το ΑΦΜ της στον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο οποίος αγωνίστηκε στη θέση της.

Οι  Ζαχαρίας Γεωργιάδης, Δημήτρης Βακιρτζής και Δημήτρης Οικονομίδης από τον ΓΑΣ Κομοτηνή και οι Βασίλης Μουλάκης, Σάκης Καρύδας, Δημήτρης Σπανούλης και Γιώργος Αναγνωστόπουλος από τον ΑΣ Ξάνθη βρίσκονται στη λίστα και κάνοντας κάποιος κλικ ΕΔΩ μπορεί να μπει και να τους ψηφίσει.

Επίσης, μπορείτε να εντοπίσετε και άλλους παίκτες από την περιοχή μας, όπως τον Χρήστο Πετροδημόπουλο, που αν και κατάγεται από την Θράκη, δεν έτυχε να παίξει σε κάποια από τις ομάδες μας. Το site προαναγγέλλει και άλλες ψηφοφορίες, όπως του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου κοινοτικού παίκτη, πάντα με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΥΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ