Στο Πανελλήνιο της Πάτρας η επόμενη πτήση του Κώστα Μπανιώτη

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί φέτος στην Πάτρα θα γίνει η επόμενη… πτήση του Κώστα Μπανιωτη και η τελευταία – εκτός απροόπτου – πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.  Ο έμπειρος άλτης από την Κομοτηνή, έχει κάνει ήδη δύο αγώνες στη σεζόν και έχει ξεπεράσει τα 2,25 μέτρα.

«Η προπόνηση έχει πάει καλά και από τους αγώνες είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Στη Ρώμη περίμενα κάτι καλύτερο από το 2,24 μ., ωστόσο δεν ήρθε. Στο Μαρόκο όπου έκανα το 2,25 μ. είχε πολύ αέρα. Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Κάνουμε προπόνηση και δουλεύουμε πάνω σε πράγματα που χρειάζονται βελτίωση. Θα πάρω μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο αναμένεται να είναι ο τελευταίος αγώνας πριν το Άμστερνταμ. Ωστόσο αν κρίνουμε με τον προπονητή μου πως πρέπει, τότε ίσως αναζητήσουμε έναν ακόμη αγώνα», είπε ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου και σχολίασε για το επίπεδο του αγωνίσματος.

«Νομίζω πως στο Άμστερνταμ το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Ακόμη δεν έχουμε δει τους αθλητές στα καλύτερα τους. Οσοι έκαναν κλειστό δεν έχουν ακόμη βρεθεί στο επίπεδο που θέλουν και οι υπόλοιποι σταδιακά ανεβαίνουν. Θεωρώ ότι αγώνας θα είναι εξαιρετικός», είπε ο Μπανιώτης που τον Μάρτιο ήταν πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ και “κουβαλά” από τον κλειστό άλμα στα 2,33 μέτρα.