Region’s Cup: Ώρα τελικού για την ΕΠΣ Ξάνθης κόντρα στους οικοδεσπότες του Σαν Μαρίνο(17:00 LIVE ThrakiSportS)

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι οι παίκτες της ΕΠΣ Ξάνθης που αντιμετωπίζουν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της Α’ προκριματικής φάσης του Β’ ομίλου την ομάδα του Σαν Μαρίνο, που είναι αυτή που φιλοξενεί τα παιχνίδια του ομίλου, επιζητώντας μόνο ένα αποτέλεσμα τη νίκη.

Οι παίκτες του Απόστολου Κουτρουλού μετά την ήττα στο φινάλε απο την Ουαλία(θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ, και ΕΔΩ το πλήρες φωτορεπορτάζ του αγώνα), βρίσκονται ισόβαθμοι με την Νότια Ουαλία με 3 βαθμούς και το Σαν Μαρίνο στην κορυφή με 6 βαθμούς. Θυμίζουμε πως η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης στην πρεμιέρα κέρδισε με 4-0 το Καζακστάν(δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τα γκολ), όμως η ήττα απο τους Ουαλούς περιέπλεξε τα πράγματα για τους Ξανθιώτες που θέλουν μόνο νίκη με σκορ, ενώ σε περίπτωση στραβοπατήματος της Ουαλίας με το Καζακστάν και νίκη με οποιοδήποτε σκορ για την Θρακιώτικη ομάδα θα είναι αρκετή(θυμηθείτε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα σενάρια πρόκρισης των Ξανθιωτών).

Το κλίμα στους Ξανθιώτες είναι ενωτικό, ενώ ευχάριστη νότα αποτέλεσαν και τα γενέθλια του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ το φωτορεπορτάζ απο την έκπληξη που του επιφύλαξαν). Με τους Ξανθιώτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το σπουδαίο παιχνίδι(θυμηθείτε την τελευταία προπόνηση ΕΔΩ), με τον Ενωσιακό προπονητή της Ξάνθης να έχει όμως και δύο σημαντικές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του γκολκίπερ της ομάδας Γιάννη Ρούφου και του μέσου της ομάδας Λάζαρου Μαυρόπουλο.

Απο άλλη το Σαν Μαρίνο προέρχεται απο δύο άνετες και ευρείες νίκες, με 4-0 την Ουαλία και 3-0 το Καζακστάν, και μάλιστα στο ματς με τους Καζάκους στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης για να “κατασκοπεύσει” τους βασικούς διεκδικητές μαζί με την Ξάνθη τις πρόκρισης στην Β’ φάση του Region’s Cup, θυμηθείτε ΕΔΩ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ελβετός Φενταχί Σαν με βοηθούς τους Μπεκίμ Ζογκάι επίσης απο την Ελβετία και τον Λεβάν Τόντρια απο την Γεωργία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεωργιανός Λάσα Σιλαγκάβα.  Ο 33χρονος Τουρκοελβετός ήταν διαιτητής και στην πρεμιέρα της Ξανθιώτικης ομάδας με το Καζακστάν και άπαντες ευελπιστούν σε παρόμοια εμφάνιση του Ελβετού σαν αυτή της πρεμιέρας. Ο Σαν στην καριέρα του έχει πάρα πολλά παιχνίδια στην χώρα του αλλά ελάχιστα Ευρωπαϊκά(μόλις 2), συνολικά έχει σφυρίξει 265 παιχνίδια έχοντας δείξει 1177 κίτρινες κάρτες και 28 απευθείας κόκκινες και 61 αποβολές με δεύτερη κίτρινη, ενώ έχει καταλογίσει και 83 πέναλτι.Φέτος ο Φενταχί Σαν συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Ξάνθης με το Καζακστάν έχει σφυρίξει 31 παιχνίδια, έχει δείξει 139 φορές την κίτρινη κάρτα και έχει αποβάλει με απευθείας κόκκινη 4 παίκτες και 9 με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ έχει καταλογίσει και 12 πέναλτι.

Το ThrakiSportS θα βρίσκεται απο νωρίς στο γήπεδο, και θα σας μεταφέρει αποκλειστικά με ζωντανή ενημέρωση την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και όλα τα παραλειπόμενα απ’ όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου και όχι τι γράφεται δεξιά και αριστερά…

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.