LIVE από το Σαν Μαρίνο για το Region’s Cup: ΕΠΣ Ξάνθης – Σαν Μαρίνο 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Σαν Μαρίνο ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον πρώτο αγώνα της πρωταθλήτριας Ελλάδος ΕΠΣ Ξάνθης με την αντίστοιχη ομάδα του Σαν Μαρίνο για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Regions’ Cup. Ο απεσταλμένος του ThrakiSportS Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Σαν Μαρίνο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας και μεταδίδει…

Καλησπέρα από το Σαν Μαρίνο! Η μεγάλη ημέρα έφτασε με την ΕΠΣ Ξάνθης σε κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα να  αντιμετωπίζει στο “Campo Di Montecchio” την οικοδέσποινα του Β’ ομίλου Σαν Μαρίνο στον “τελικό” της Α’ προκριματικής φάσης οπού θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην Β’ φάση της διοργάνωσης.

Ώρα 15:45 Θυμηθείτε το pregame του ThrakiSportS για το σπουδαίο παιχνίδι της Ξανθιώτικης ομάδας με το Σαν Μαρίνο που θα κρίνει ποια ομάδα θα συνεχίσει στην Β’ φάση του Region’s Cup με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:48 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ώρα 15:51  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ώρα 15:52  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 15:53 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 15:54 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Ώρα 15:58 Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα οι διοργανωτές βγάζουν νωρίς νωρίς τις ενδεκάδες των δύο ομάδων που μόλις έφτασαν στα χέρια μας. Ξεκινάμε από την ομάδα της Ξάνθης με τον Απόστολο Κουτρουλό να επιλέγει να ξεκινήσει με τους: Αθανασίου, Πελτεκίδη, Σαρηγιαννίδη Αλ., Αλίογλου, Τουργαίδη Κ., Τουργαίδη Στ., Καραγκιόζη, Κωφίδη, Μυλωνά, Ζάικο και Παπαδημητρίου.

Ώρα 16:02 Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Σαν Μαρίνο Φαμπρίτσιο Κοσταντίνι επιλέγει να ξεκινήσει με τους Μαντσαρόλι, Ρίτσι, Μουτσίνι, Γκολινούτσι, Μπατιστίνι, Μπερνάρντι, Τσετσαρόλι, Τζάουπι, Σαντίνι, Λίπεν και Φαετανίνι.

Ώρα 16:06 Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ελβετός Φενταχί Σαν με βοηθούς τους Μπεκίμ Ζογκάι επίσης απο την Ελβετία και τον Λεβάν Τόντρια απο την Γεωργία. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεωργιανός Λάσα Σιλαγκάβα.

Ώρα 16:10 Ο 33χρονος Τουρκοελβετός ήταν διαιτητής και στην πρεμιέρα της Ξανθιώτικης ομάδας με το Καζακστάν και άπαντες ευελπιστούν σε παρόμοια εμφάνιση του Ελβετού σαν αυτή της πρεμιέρας.

Ώρα 16:14 Έχουν βγει για προθέρμανση και οι δύο ομάδες. Θυμίζουμε οτι ο Ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Ξάνθης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Ρούφου και Λάζαρου Μαυρόπουλου που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Νότια Ουαλία.

Ώρα 16:18 Στον πάγκο για τους Ξανθιώτες είναι οι Κονωνάς, Κοτζάκελης, Παράσχου, Τερζάκης και Καραπαζαρλής.

Ώρα 16:22 Από  την άλλη πλευρά για το Σαν Μαρίνο στον πάγκο είναι οι: Μουρατσίνι, Μαγιάνι, Ρόσι, Λιβεράνι, Αντζελίνι, Βενερούτσι και Καβάλι

Ώρα 16:26 Αξίζει να σημειώσουμε πως στην ο διαιτητής του σημερινού αγώνα στην καριέρα του έχει πάρα πολλά παιχνίδια στην χώρα του αλλά ελάχιστα Ευρωπαϊκά(μόλις 2), συνολικά έχει σφυρίξει 265 παιχνίδια έχοντας δείξει 1177 κίτρινες κάρτες και 28 απευθείας κόκκινες και 61 αποβολές με δεύτερη κίτρινη, ενώ έχει καταλογίσει και 83 πέναλτι.Φέτος ο Φενταχί Σαν συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Ξάνθης με το Καζακστάν έχει σφυρίξει 31 παιχνίδια, έχει δείξει 139 φορές την κίτρινη κάρτα και έχει αποβάλει με απευθείας κόκκινη 4 παίκτες και 9 με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ έχει καταλογίσει και 12 πέναλτι.

Ώρα 16:30 Μετά την χθεσινή έκπληξη γενεθλίων(θυμηθείτε ΕΔΩ) που του έκαναν ο Γιώργος Πανίδης ζήτησε απο τους παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας να του κάνουν σήμερα το δώρο για τα 62α γενέθλια του, που θα είναι η νίκη.

Ώρα 16:34 Λίγος ο κόσμος ακόμη στις εξέδρες του “Campo Di Montecchio”, οπού βρίσκονται απο Ελληνικής πλευράς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης ο Αντιπρόεδρος Β’ Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, οι 9 παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Μαυρόπουλος, με τον Ρούφο να βρίσκεται στο γήπεδο και να ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του κάτω από τα γκολπόστ Αθανασίου.

Ώρα 16:38 Ισχυρή τονωτική ένεση αποτέλεσε για τους παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας το τηλεφώνημα του Ξανθιώτη αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας Βασίλη Τοροσίδη που μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Εθνικής μας με την Αυστραλία τηλεφώνησε για να ευχηθεί στην Ξανθιώτικη ομάδα.

Ώρα 16:42 Μάλιστα πέτυχε την ομάδα καθόδων για το γήπεδο με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης να τον βάζει σε ανοιχτή ακρόαση, με τον “Τόρο” να εκφράζει την πίστη του για την ομάδα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και να πάρουν τη νίκη.

Ώρα 16:46 Μπαίνουν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες για να αλλάξουν, πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα, με την σέντρα να είναι σε περίπου 14 λεπτά(17:00).

Ώρα 16:50 Θυμίζουμε πως η ομάδα της Ξάνθης θέλει μόνο νίκη. Θυμηθείτε όλα τα σενάρια και τα σκορ που χρειάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρουν την πρόκριση για την Β’ φάση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:54 Στον πάγκο των Ξανθιωτών πέρα από τον προπονητή της ομάδας Απόστολο Κουτρουλό και τους αναπληρωματικούς θα καθίσουν επίσης ο Αντιπρόεδρος Α’ Γιώργος Τριάντης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας, ο Ειδικός Γραμματές Μπάμπης Κυρλίδης, ο φυσιοθεραπευτής Στράτος Γιαλαμάς και η εκπρόσωπος της ΕΠΟ Εύα Δημητριάδου η βοήθεια της οποίας σε πολλά ζητήματα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και χρήσιμη.

Ώρα 16:58 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 17:00 Πολύ ωραία εικόνα με τους παίκτες της Ξάνθης αντί να φωτογραφιθούν ως ενδεκάδα να είναι αγκαλιά και οι έντεκα και να τραγουδούν τον Ελληνικό Εθνικό ύμνο, όρθιοι και με δυνατή φωνή και οι Ξανθιώτες της εξέδρας όπως και αυτοί στον πάγκο.

Ωρα 17:01 Έναρξη του αγώνα στο “San Marino Stadium” μεταξύ της Νότιας Ουαλίας και της ZMSK Καζακστάν, ένα ματς που οι Ξανθιώτες δεν θέλουν νίκη της Ουαλίας γιατί μετά θέλουν νίκη με 3 γκολ και πάνω.Θυμηθείτε όλα τα σενάρια και τα σκορ που χρειάζονται οι πρωταθλητές Ελλάδας για να πάρουν την πρόκριση για την Β’ φάση με ένα κλικ ΕΔΩ.

1′ Σέντρα στο παιχνίδι ένα λεπτό μετά το άλλο ματς.

3′ Ένα πολύ ενδιαφέρον γκολ στο άλλο παιχνίδι, με το Καζακστάν να ανοίγει το σκορ με τον Μπογκομόλοφ.

7′ Σιγά σιγά έρχεται κόσμος στο γήπεδο, που αυτή την στιγμή έχει κοντά στους 100 φιλάθλους. Στις εξέδρες και δύο φίλαθλοι του Σαν Μαρίνο που έχουν σηκώσει Αλβανική σημαία, λόγω του συμπατριώτη του Ενέα Τζαούπι που αγωνίζεται με την ομάδα του Σαν Μαρίνο.

10′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, όταν μετά από κόρνερ του Καραγκιόζη ο Ζάικος θα αστοχήσει από καλή θέση.

11′ Ισοφαρίζει τις ευκαιρίες το Σαν Μαρίνο, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτσίνι η μπάλα θα βρεθεί στον Τζάουπι που θα αστοχήσει.

12′ Γρήγορη απάντηση από τη Νότια Ουαλία στο άλλο παιχνίδι, που θα ισοφαρίσει σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζένκινς στο 13′. Το παιχνίδι αυτό έχει ξεκινήσει ένα λεπτό νωρίτερα.

17′ Μεγάλη επέμβαση από τον Αθανασίου, όταν μετά από κόρνερ του Μουτσίνι η μπάλα θα φτάσει στον Τσετσαρόλι που θα μπει ωραία στην περιοχή και θα σουτάρει, με τον γκολκίπερ της Ξάνθης να αποκρούει.

18′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για τον Σαντίνι.

21′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Σύγχυση στην περιοχή του Σαν Μαρίνο μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Γιάννης Καραγκιόζης προσπαθεί να μπει στην πορεία της μπάλας μπερδεύοντας τον Λίπεν που αντί να διώξει την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του. ΕΠΣ Ξάνθη – Σαν Μαρίνο 1-0.

22′ Καλά νέα από το άλλο παιχνίδι, με το Καζακστάν να παίρνει εκ νέου το προβάδισμα με τον Σεϊσενμπέκοφ και την Ξάνθη αυτή τη στιγμή να είναι στην επόμενη φάση.

27′ Καλή ευκαιρία με τον Ρίτσι, όμως ο Αθανασίου ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

30′ Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι για παίκτη της Ξάνθης, την οποία αντικρίζει ο Μυλωνάς για πολύ δυνατό φάουλ στον Ρίτσι στα δεξιά όπως αμύνεται η ομάδα της  Ξάνθης.

33′ Πιέζει στα τελευταία λεπτά το Σαν Μαρίνο. Ευκαιρία τώρα με τον Τζαούπι, όμως ο Αθανασίου θα μπλοκάρει σταθερά και πάλι.

44′ Ημίχρονο χωρίς καθυστερήσεις στο άλλο παιχνίδι, με το Καζακστάν να προηγείται με 1-2 της Νότιας Ουαλίας.

45′ Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων στο παιχνίδι της Ξάνθης

45’+2′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Ξάνθη να προηγείται και με βάση τα δύο αποτελέσματα να βρίσκεται 45 και κάτι λεπτά μακριά από την πρόκριση. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: ΕΠΣ Ξάνθης – Σαν Μαρίνο 1-0.

Ωρα 17:50 Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την συμμετοχή και του ThrakiSportS σε αυτό το ταξίδι.

Ώρα 17:52  Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ώρα 17:54  Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα ελαστικά σας αξίζουν το καλύτερο, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 17:56 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 17:58 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

46′ Ξεκινάνε παράλληλα τα δύο παιχνίδια, με τους Ξανθιώτες να είναι ένα ημίχρονο μετά απο μια σπουδαία πρόκριση. Αλλαγή για το Σαν Μαρίνο με τον Αντζελίνι να περνά στο ματς αντί του Μπερνάρντι.

49′ Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο για το Σαν Μαρίνο, με τον Αθανασίου να νικάει τον Ρίτσι, ο οποίος σούταρε από πλεονεκτική θέση.

57′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παπαδημητρίου για να διπλασιάσει τα τέρματα της Ξάνθης, όμως ο Μαντσαρόλι θα πει όχι και θα σταματήσει τον παίκτη της Ξάνθης.

58′ Απαντάει στην ευκαιρία το Σαν Μαρίνο, το οποίο θα βγει γρήγορα στην επίθεση με τον Αντζελίνι, ο οποίος θα αστοχήσει από πολύ πλεονεκτική θέση.

59′ Η Ουαλία ισοφαρίζει στο 54′ με τον Κουίκ σε 2-2 και πλέον η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα.

63′ Κίτρινη κάρτα στον Ρίτσι.

64′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Στέλιου Τουργαΐδη περνάει ο Κονωνάς.

64′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Κονωνά που μόλις μπήκε στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αστοχεί από κοντά, καθώς προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

65′ Μακρινό σουτ του Καραγκιόζη, η μπάλα άουτ. Μετά το πρώτο πιεστικό πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο από το Σαν Μαρίνο, η Ξάνθη έχει ισορροπήσει το παιχνίδι.

70′ Ευκαιρία με τον Σαντινί για το Σαν Μαρίνο, με τον Αθανασίου να αποκρούει σε κόρνερ.

71′ Δύο αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Για την Ξάνθη περνάει στο παιχνίδι ο Τερζάκης στη θέση του Κωφίδη, ενώ για το Σαν Μαρίνο ο Βενερούτσι στη θέση του Μπατιστίνι.

72′ Γκολ για το Σαν Μαρίνο. Οι παίκτες του Σαν Μαρίνο εκτέλεσαν το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Βενερούτσι που μόλις μπήκε στο παιχνίδι και αυτός βρήκε ωραία τον Τζάουπι που ισοφάρισε με γυριστό σουτ. Ξάνθη – Σαν Μαρίνο 1-1.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Μπερνάρντι ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο και κάτι είπε στον διαιτητή.

75′ Κλείνει τις αλλαγές το Σαν Μαρίνο. Ο Ρόσι στη θέση του Φαετανίνι.

77′ Απευθείας κοκκινη κάρτα στον Αντζελίνι που είχε μπει αλλαγή, και ο οποίος θα κάνει ένα δολοφονικό τάκλιν με τη σχάρα στον Αλίογλου. Η ομάδα της Ξάνθης έχει πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα και 16-17 λεπτά για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Καραγκιόζη.

82′ Αν και με δέκα το Σαν Μαρίνο κερδίζει δύο συνεχόμενα κόρνερ.

87′ Πιέζει η Ξάνθη για να πετύχει το γκολ της νίκης.

90′ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+2′ Ο Ντουισεκούλοφ κάνει το 2-3 για το Καζακστάν και η Ξάνθη ψάχνει το γκολ που θα της δώσει την πρόκριση.

90’+4′ Ευκαιρία με τον Παπαδημητρίου να σουτάρει άστοχα.

90’+4′ Τέλος του αγώνα. Κρίμα για την Ξάνθη, που δεχόμενη ένα γκολ από αδράνεια χάνει την ευκαιρία να προκριθεί στην Β’ φάση της διοργάνωσης, καθώς το άλλο αποτέλεσμα ήταν βολικό για αυτή. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Ξάνθης – Σαν Μαρίνο 1-1.

Ώρα 18:51 Υπενθυμίζουμε ότι η πραγματοποίηση αυτής της αποστολής και της μετάδοσης των αγώνων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την βοήθεια τεσσάρων επιχειρήσεων από την Ξάνθη, τις οποίες και ευχαριστούμε πολύ.

Ώρα 18:53Πρόκειται για τα καταστήματα ACS Ξάνθης τα οποία μεταφέρθηκαν στις νέες τους εγκαταστάσεις στην διεύθυνση Λεωφόρου Στρατού και Μιαούλη γωνία. Για την εξυπηρέτηση σας μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2541065250 και 2541068384. Επίσης, για την εξυπηρέτησή σας υπάρχει και το κατάστημα της ACS στην οδό Τσιμισκή 10Δ, που απαντά στο τηλέφωνο 2541066930. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Ωρα 18:55 Επίσης, ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε. που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Λευκίππου 14 και στα τηλέφωνα 2541057392, 2541077152 καθώς και στο 6932613213. Τα οχήματά σας αξίζουν τα καλύτερα ελαστικά, για αυτό το κατάστημα Πουτακίδης Ηλίας & σια είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στην πόλη της Ξάνθης.

Ωρα 18:57 Επίσης μας στηρίζει σε αυτήν την αποστολή το κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods που σας υποδέχεται σε ένα μοναδικό χώρο στην Ανδρέου Δημητρίου 51-53 ή σας φέρνει οτιδήποτε ζητήσετε στον χώρο σας με delivery στα τηλέφωνα 2541072620 και 6946655500, 6981050208. Γιατί όταν τα φρέσκα υλικά γίνονται προτάσεις νοστιμιάς, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά γίνονται υγιεινοί χυμοί και οι φρεσκοκομμένοι κόκκοι καφέ γίνονται αρωματικά ροφήματα, μια φρέσκια ιδέα γίνεται το νέο γευστικό σημείο της πόλης (για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ).

Ωρα 18:59 Τέλος, μαζί μας είναι και το La Terra Brasserie. Το γνωστό στέκι στην καρδιά του Εμπορικού Κέντρου Cosmos σας περιμένει στον εκπληκτικό του νέο χώρο να απολαύσετε τον καφέ σας αλλά και τα εκπληκτικά του πιάτα. Ο χώρος θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι υπόσχονται να δημιουργήσουν μια χαλαρωτική διάθεση, με αποτέλεσμα να αποτελέσει ιδανική πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας αλλά και της νύχτας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση, καθώς και από τις συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος του αγώνα. Όλοι οι παίκτες αυτή τη στιγμή βρίσκονται αγκαλιά στον αγωνιστικό χώρο και τραγουδάνε για την Ξάνθη και για την Ελλάδα παρά τον αποκλεισμό.