Έξι μετάλλια και καλά πλασαρίσματα για τον ΟΕΓΑ στο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Σπουδαίες διακρίσεις είχαμε για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών), που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» της Μίκρας.

Ο Άγγελος Καραξανης κατέλαβε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία, την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο ανδρών και 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στον ίππο με λαβές. Ο Βασίλης Κολομπρατσίδης κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στους κρίκους και ο Νίκος Κοσογλου την 2η θέση (αργυρό μετάλλιο) στο άλμα.

Μετά από τρία χρόνια ξαναδημιουργείται αγωνιστική ομάδα αγοριών δημιουργώντας μία καλή βάση για το μέλλον. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται πέρα από τους Καραξανη, Κολομπρατσίδη και Κοσογλου και από τους Ηλία Ιωσηφίδη, Αλέξανδρο Μπανταλίδη και Μάρκο Ποπιτσένκο. Η ομάδα κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η ομάδα των κοριτσιών έδειξε με την αξιέπαινη και πολύ καλή εμφάνισή τους, ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, ξεπερνώντας ακόμα και τους «δυσμενείς παράγοντες» που δημιουργούνται. Συγκεκριμένα, αποτελούμενη από τις Άννα Καραμπαντζάκη, Μαρήλια Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφερειάδου, Έλενα Μπαφατάκη, Βαλάσια Βασιλακάκη και Λαμπριάνα Βουλγαράκη κατέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 18 συλλόγων.

Σε ατομικό επίπεδο η Αννα Καραμπατζάκη κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα, η Ελπίδα Παππού 4η θέση στο άλμα και 6η θέση στο δίζυγο και η Ελένη Μπαφατάκη την 8η θέση στο δίζυγο.