Χωρίς συμμετοχή από τον Έβρο το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων!

Με απόφαση της Επιτροπής Παλαιμάχων της Ε.Ο.ΠΕ. και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής, η διεξαγωγή του 12ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παλαιμάχων (που θα γίνει σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό Πετοσφαίρισης) θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες, από τις 10 έως  τις 12 Ιουνίου 2016, με συνδιοργανωτές την Ε.Ο.ΠΕ., την ομάδα Ελπίδα Σερρών, τον Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. του Δήμου ΣΕΡΡΩΝ και τον ΣΥ.Π.Π.ΑΤ (Σύλλογο Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών Αττικής).

Στους αγώνες συμμετέχουν 13 ομάδες βετεράνων ανδρών και 7 γυναικών από όλη τη χώρα. Ωστόσο αίσθηση προκαλεί ότι αν και ο Έβρος θεωρείται πρωτεύουσα του αθλήματος στην χώρα μας, δεν έχει εκπροσώπηση με κάποια ομάδα παλαιμάχων αθλητών ούτε στους άνδρες ούτε και στις γυναίκες. Συμμετέχουν από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ η Δράμα και η Καβάλα, όχι όμως και ο Έβρος ή οι άλλοι δύο νομοί της Θράκης!

Ο Εθνικός που εμφανίζεται να μετέχει σε μια κατηγορία των ανδρών και στις γυναίκες είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος της Αθήνας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα του Κλειστού των Αγίων Αναργύρων και της Ομόνοιας Σερρών. Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία ηλικίας, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:

  • ΑΝΔΡΕΣ (35+): ΣΕΡΡΕΣ, ΒΟΛΟΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΔΡΑΜΑ
  • ΑΝΔΡΕΣ (45+): ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΝΙΑ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΕΣ: (55+) ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΕΡΜΙΤΕΣ, ΑΝΑΨΥΧΗ
  • ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΣΙΡΙΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ., ΧΑΝΙΑ, ΔΟΞΕΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΚΡΑΤΑ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ