Regions’ Cup: “Κατασκοπεία” πριν τον τελικό με Σαν Μαρίνο απο τον κόουτς της ΕΠΣ Ξάνθης Απ. Κουτρουλό

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει ολόκληρη την αναμέτρηση του προσεχή αντιπάλου της ΕΠΣ Ξάνθης στον “τελικό” της Τρίτης με τους γηπεδούχους του Σαν Μαρίνο είχε την ευκαιρία ο Ενωσιακός προπονητής της Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός.

koutroulos kataskopeia1Ο προπονητής της Ελληνικής ομάδας αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τους Ουαλούς βρέθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα στο “San Marino Stadium” και παρακολούθησε δια ζώσης τον αγώνα του Σαν Μαρίνο με το Καζακστάν, στην αναμέτρηση που έκλεισε την δεύτερη αγωνιστική της Α’ προκριματικής φάσης του Region’s Cup.

Ο προπονητής της Θρακιώτικης ομάδας που είχε παρακολουθήσει μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και της αναμέτρησης της πρεμιέρας του Σαν Μαρίνο με την Ουαλία, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αντίπαλο της Ξανθιώτικης ομάδας την τελευταία αγωνιστική, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρωτιά(θυμηθείτε τι χρειάζεται για την πρόκριση η ΕΠΣ Ξάνθης ΕΔΩ). Βλέπετε τα συμπεράσματα απο το παιχνίδι του Σαν Μαρίνο με το Καζακστάν δεν μπορεί να είναι και πολλά, μια και οι οικοδεσπότες είχαν καθαρίσει το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο, 3-0 με τα τέρματα των Τζαούπι και Μπερνάρντι(2). Με τον προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης να παρατηρεί περισσότερο τακτικά κομμάτια του πως αγωνίζεται η ομάδα του Σαν Μαρίνο, αλλά και ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών των γηπεδούχων που ξεχωρίζουν και είναι οι πιο επικίνδυνοι.

Θυμίζουμε ότι την αποστολή του ThrakiSportS στο Σαν Μαρίνο στηρίζουν τα καταστήματα ACS Ξάνθης, το κατάστημα ελαστικών Πουτακίδη Ηλία & σια Ο.Ε., το Caffeine Roastery Superfoods και το επίσης γνωστό στέκι La Terra Brasserie.

Θυμηθείτε την LIVE εξέλιξη των δύο αγώνων με ένα κλίκ ΕΔΩ, το ρεπορτάζ ΕΔΩ και το πλήρες φωτορεπορτάζ με πάνω απο 100 κλικ ΕΔΩ,  απο το μοναδικό Ελληνικό μέσο που ακολούθησε την Θρακιώτικη ομάδα στο Σαν Μαρίνο και σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν εκεί.